Som Ny - brukte mobiler

Gå for et grønnere valg - kjøp en brukt mobil!

Hva er Som Ny?

Som Ny - Brukte mobiler

Det er ikke alltid en helt ny mobil er behovet, enten det er til deg selv eller barna. Som Ny-mobil gir deg en ekstra sikkerhet når du kjøper brukt. Du får en mobil som er grundig sjekket og satt i stand igjen. Med Som Ny-mobil forlenger vi levetiden til nesten nye mobiler, noe som er bra for miljøet, og du kan samtidig sikre deg en litt brukt mobil til en bra pris. Garantien er den samme som hvis du kjøper en ny mobil og ombestemmer du deg har hele 30 dagers angrerett. 

Gjenbruk

Hver måned får Telenor tilbake mange brukte SWAP-mobiler. Som Ny-mobil er gjenbruk på sitt beste, for nå kan vi gi disse mobilene et nytt liv.

Vi vil at du skal bli fornøyd! For å sikre at mobilene fortsatt virker som de skal gjennomgår alle telefonene en grundig kvalitetssjekk. 

For å holde prisen nede er det kun mobilen som følger med i Som Ny-mobilen. Har du lyst på noe nytt tilbehør legger du selv til det du trenger i nettbutikken. 

 

Hvilke mobiler vi har tilgjengelig endrer seg hele tiden, så her gjelder det å slå til når du ser en mobil du har lyst på! :-)

Kvalitetskontroll Graderinger Hva følger med i esken? Hva hvis jeg ikke er fornøyd? Hvem utfører kvalitetskontrollen? Hvordan er batterikapasiteten på mobiltelefonene? Hvorfor kjøpe en brukt telefon? Hva ligger i "2 års garanti"? Hvorfor er garanti viktig? Er det like trygt å kjøpe brukt som å kjøpe en ny mobil? Kan jeg levere min gamle mobiltelefon i pant inn til dere? Hva gjør jeg om jeg oppdater feil på en Som Ny telefon? Hvordan fungerer angrerett og retur? Hva er reklamasjonsgrunnlag?

Kjøp mobil med mobilrabatt i dag!

Alle våre kunder får 1000 kr rabatt ved kjøp av en ny mobiltelefon. Enten du allerede er kunde eller vil bli det. 

Bestill og kjøp telefon her