Din foerste fakutra

Din første faktura

Din første faktura

Fakturaen blir sendt ut den 1. eller 2. i måneden og forfallsdatoen er 14 dager etter utsendelse. Unngå fakturagebyr ved å velge e-post-faktura på Mine Sider, eller opprette eFaktura eller AvtaleGiro i nettbanken din.

Første faktura inneholder mer enn én månedspris. Det er fordi du betaler månedsprisen for abonnementet på forskudd. Første faktura inkluderer dagene du er kunde den første måneden, i tillegg til månedsprisen for måneden du får fakturaen. På neste faktura vil det selvsagt kun være en månedspris av gangen, i tillegg til eventuelle kostnader knyttet til spesialnummer, ekstra datapakker og annet forbruk.

Last ned fakturaeksempel her.

 

Fakturaperiode

En faktura gjelder for hver hele kalendermåned. Abonnementet ditt fornyes den første hver måned uavhengig av oppstartsdato. Du faktureres for inneværende månedspris på hver faktura. Dette betyr at du betaler månedsprisen for mai på mai-faktura.

Hva er inkludert i månedsprisen?

Månedsprisen er den faste prisen du betaler for abonnementet ditt i måneden.

Eksempel: 6 GB til 299,- pr måned. I alle våre abonnement får du fri bruk av SMS, MMS og taletid i Norge og til Norden, samt datamengden som er inkludert i ditt abonnement. SMS, MMS og tale fra Norge og til andre land koster ekstra (se priser her), men befinner du deg i Storbritannia eller EU kan du benytte abonnementet som om du er i Norge, og bruke din inkluderte data og fritt ringe/sende SMS til Norge, Storbritannia eller EU.


 

Nettslett

Alle våre kunder har Nettslett gratis inkludert i abonnementet sitt. 

Nettslett er en forsikring hvor du får advokathjelp hvis du blir utsatt for netthets, eller privat innhold kommer på avveie. Vi ønsker ikke at noen skal føle seg utrygge på nett!

Nettslett er inkludert i abonnementet ditt, og medfører ingen ekstrakostnad for deg. Likevel står Nettslett oppført på fakturaen din, og dette er fordi Nettslett er unntatt fra MVA-beregning, og er skilt ut på fakturaen for å vise korrekt MVA. Men abonnementsprisen du betaler påvirkes altså ikke av dette.

Du kan lese mer om Nettslett her.

Forbruk

Har du forbruk utover det inkluderte vil dette faktureres på din neste faktura. Forbruk kan være samtaler til spesial- eller servicenummer, eller om du har kjøpt ekstra datapakker eller andre innholdstjenester. For eksempel vil samtaler til servicenummer i mai faktureres på din juni faktura.


Eksempel på første faktura: 
Ny kunde 15. mai vil motta sin første faktura 1. Juni med forfallsdato 15. Juni.
På denne fakturaen vil abonnementet faktureres for halve mai, og hele juni måned. 

6 GB 15.05.19 - 31.05.19  
6 GB 01.06.19 - 30.06.19 

Fant du det du lette etter?

Feilet bestilling

Her finner du informasjon om hva man kan gjøre når en overføring til Talkmore feiler. 

Les mer

Overføre nummer til Talkmore

Informasjon om hvordan du kan sette i gang overføring av ditt telefonnummer til Talkmore.

Les mer

BankID-appen

BankID på mobil fases gradvis ut og erstattes med BankID-appen. Her finner du informasjon om BankID-appen.

Les mer
Fant du ikke svaret?
Ikke noe problem! Kontakt oss, så hjelper vi deg videre.
Chat med oss
Snakk direkte med en av våre medarbeidere på kundeservice.
Driftsmeldinger
Fungerer ikke alt som det skal? Sjekk drifsmeldingene våre for status.