Mobilrabatt og vilkaar

Mobilrabatt og vilkår

Som Talkmore kunde får du 1000 kr Mobilrabatt ved kjøp av ny telefon

For å få denne rabatten må du ha et abonnement med månedspris, enten som eksisterende kunde eller bli ny kunde med et abonnement med månedspris. Du kan se alle våre abonnementer ved å trykke på denne linken.

 

Eksisterende kunde

Er du eksisterende kunde, og ikke har et abonnement med månedspris kan du enkelt endre abonnementet ditt på Mine Sider eller i Talkmore-app. Endrer du fra Talkmore Forhåndsbetalt vil endringen gjelde fra månedsskifte. Ønsker du raskere endring kan du kontakte kundesenteret, så hjelper vi deg.

 

Ny kunde

Som ny Talkmore kunde kan du også benytte deg av 1000 kr Mobilrabatt. Da må du bare etter kjøp av en ny mobil med rabatt betale tre hele fakturaer for et abonnement med månedspris. 

Du kan kjøpe mobil med rabatt allerede samme dag som du bli kunde, enten ved å bestille abonnement og mobil samtidig eller ved å først bestille abonnement og så kjøpe mobil i nettbutikken etterpå.

 

Bindingstid og mobilrabatt

Vi har ingen bindingstid hos oss, så du kan fint benytte deg av 1000 kr mobilrabatt uten å være bekymret for det! :)

Du må kun ha betalt/betale tre hele fakturaer, som er et av vilkårene for å få 1000 kr mobilrabatt. Skulle du velge å bytte til en annen operatør før du har betalt tre hele fakturaer, vil rabatten på 1000 kr etterfaktureres.

 

Verving og mobilrabatt

Har du blitt vervet til Talkmore? Så hyggelig! Og det er ikke noe problem, du kan likevel benytte deg av 1000 kr mobilrabatt. Da må du bare etter verveperioden din er over betale tre fakturaer, slik at det vilkåret er oppfylt.

Fant du det du lette etter?

Bestillingsløp og mobilrabatt

Våre kunder får alltid 1000 kr mobilrabatt på alle nye telefoner! Les mer om hvordan du bestiller og får rabatten.

Les mer

Reklamasjon

Mer informasjon om reklamasjon, garanti og lånetelefon.

Les mer

Angrerett Nettbutikk-kjøp

Dersom du angrer på et kjøp hos oss, ønsker vi at håndteringen skal være så enkel som mulig for begge parter, og henviser derfor til angrerettloven.

Les mer
Fant du ikke svaret?
Ikke noe problem! Kontakt oss, så hjelper vi deg videre.
Chat med oss
Snakk direkte med en av våre medarbeidere på kundeservice.
Driftsmeldinger
Fungerer ikke alt som det skal? Sjekk drifsmeldingene våre for status.