Er du firmakunde finner du svar på det meste her!

1.mars 2021 fusjonerte Dipper med Talkmore, og ble til Talkmore Bedrift. Før fusjonen hadde vi i Talkmore egne bedriftskunder, nå kalt firmakunder. Her finner dere svar på det aller meste dere skulle lure på :)

Har fusjonen med Talkmore Bedrift (gamle Dipper) noe å si fra meg, som firmakunde?

Nei, i praksis får det ingen betydning for deg som er firmakunde. Den eneste endringen er at du fremover vil bli omtalt om firmakunde i stedet for Bedriftskunde. Dette er rett og slett av praktiske årsaker slik at det blir lettere for deg å finne og få riktig informasjon, og for å unngå forvirring med nye Talkmore Bedrift (gamle Dipper). 

 

Du trenger ikke bytte SIM-kort, og du beholder samme innlogging på Mine Sider/Talkmore-app. Så du vil fortsatt finne f.eks PIN/PUK-kode på samme sted som tidligere

Kommer det til å skje noen endringer på fakturaen min? Blir det noen endring i pris på det abonnementet jeg har i dag? Hva er forskjellen mellom bedrift og firma? Er det billigere å være bedriftskunde? Kan jeg få sentralbord og bedriftsnett uten å bytte til Talkmore Bedrift? Blir prisene min endret til det som Talkmore Bedrift har? Hva gjør jeg hvis jeg skal legge til en nyansatt i firmaavtalen min? Må vi endre noe rundt fakturering (EHF, Avtalegiro, eFaktura)? Vil tidligere fakturaer fortsatt være synlig på Mine Sider? Hvorfor skjer denne endringen? Må jeg bytte til Talkmore Bedrift? Hvorfor blir jeg ikke automatisk endret til Talkmore Bedrift? Hvordan gjør jeg det hvis jeg ønsker å bytte til Talkmore Bedrift? Gjelder de nye Talkmore fordelene som ble sendt ut i nyhetsbrev for firmakunder også, eller kun Talkmore Bedrift? Gjelder de nye Talkmore fordelene som ble sendt ut i nyhetsbrev for firmakunder også, eller kun Talkmore Bedrift? Hvordan kommer jeg i kontakt med kundeservice? Hvilke web-sider skal jeg forholde meg til, som firmakunde?