Hva er barnemodus

Barnemodus – Talkmore Familie

Barnemodus er en tjeneste som er i inkludert i Talkmore Familie og som er satt sammen av to tjenester du finner hos oss fra før; Full Kontroll og Nettvern.

Vi har satt sammen Barnemodus som en ekstra trygghet for barna, slik at de ikke kan bruke utover det som er inkludert i abonnementet. I tillegg får de en varsling dersom de ved et uhell er i ferd med å gå inn på en nettsiden som inneholder virus, svindelforsøk eller lignende.

Ønsker du ikke å ha begge disse tjenestene, kan de også skrus på som vanlige enkelttjenester på ønsket telefonnummer. Under her finner du litt informasjon om begge tjenestene:

 

Full Kontroll er en tjeneste som hindrer all bruk utover det som er inkludert i abonnementet, f.eks databruk utover den inkluderte datamengden, bruk til spesialnummer og servicenummer, med mer. Du kan lese mer om Full Kontroll her.

 

Nettvern er et filter som ligger i selve Telenor-nettet, og gjør at du får opp en melding på telefonskjermen som varsler deg om falske nettsider og utrygge lenker. Du blir da stoppet fra å gå videre, for å redusere skade på mobilen. Du kan lese mer om Nettvern her. 

 

Fant du det du lette etter?

Talkmore Familieabonnement

Hele familien og alle venner er velkomne til Talkmore! Visste du at med to eller flere nummer kan dere være med i vår flotte familieløsning, Talkmore Familie? Her finner du svar på de fleste spørsmål om Talkmore Familie

Les mer

Fra samlerabatt til Talkmore Familie

Har du og familien abonnement med samlefaktura i dag, men ønsker å bytte til Talkmore Familie kan dere enkelt gjøre det i Talkmore-appen.

Les mer

Datadeling

Hos oss står fleksibilitet høyt i fokus, også på datadeling!

Les mer
Fant du ikke svaret?
Ikke noe problem! Kontakt oss, så hjelper vi deg videre.
Chat med oss
Snakk direkte med en av våre supportmedarbeidere.
Driftsmeldinger
Fungerer ikke alt som det skal? Sjekk drifsmeldingene våre for status