Talkmore Familie

Hele familien og alle venner er velkomne til Talkmore! Visste du at med to eller flere nummer kan dere være med i vår flotte familieløsning, Talkmore Familie? Her finner du svar på de fleste spørsmål om Talkmore Familie :) 

Hva er Talkmore Familie?

Talkmore Familie er et fleksibelt familieabonnement med datadeling og gode fordeler til barna - som barnerabatt og Barnemodus.

Du legger til hvor mange brukere det skal være og så velger du datamengde, som blir familiens felles data. Enkelt, ikke sant?

 

Med Talkmore Familie ønsker vi å sikre at dere får god utnyttelse av den inkluderte datamengden, med datadeling. Dere kan velge å dele dataen akkurat slik dere vil - eller gi alle lik datamengde. Ved å aktivere Barnemodus sikrer dere at de yngste i familien ikke kan bruke utover det som er inkludert i abonnementet, og samtidig blir de stoppet dersom de er i ferd med å gå inn på en nettside som inneholder virus, svindelforsøk eller lignende.

Det kan være inntil 10 brukere i Talkmore Familie, én juridisk eier og opptil ni øvrige brukere.

 

Hvem passer Talkmore Familie for?

Talkmore Familie passer perfekt for de som ønsker dekning i verdensklasse, god oversikt, fleksibilitet, datadeling og mye mer, listen er lang!

Hvordan bestille Talkmore Familie som helt ny kunde Hvordan bytte fra samlefaktura til Talkmore Familie Hvordan fungerer datadeling i Talkmore Familie Må jeg fordele data hvis jeg har Talkmore Familie ubegrenset data? Hva er Barnemodus? Hva er Alltid barnerabatt? Enkel administrering i Talkmore-app Data Rollover + Talkmore Familie Hva skjer med 15% familierabatt? Kan samlerabatt kombineres med Talkmore Familie? Registrere bruker på et nummer

Les våre vilkår

Her finner du vilkår for alle våre abonnement:

Les Talkmores vilkår