Samsung Watch 4

Samsung Watch 4

Eksklusive smartklokker med masse funksjonalitet
Talkmorepris fra 3 290,–

Stilren og behagelig design for alle anledninger med tilhørende Sport Band. Treningsfunksjoner som løpecoach og mer enn 90 forskjellige treningsprogrammer samt helsefunksjoner tilgjengelige på håndleddet: EKG, blodtrykk, søvnanalyse.


Lytt til musikk med den. Tren med den. Sett på vaskemaskinen med den. Betal med den. Nye Galaxy Watch4 gjør mange av de samme tingene som mobilen gjør, i et vesentlig enklere format. Klokken er oppdatert med det nye operativ-systemet Wear OS Powered by Samsung som gir tilgang til en rekke nye funksjoner og apper.


Praktiske funksjoner som Google Assistant, Google Maps og Google Pay gir frihet til å håndtere hverdagssysler direkte fra håndleddet. Med appene SmartThings og SmartFind kan du styre oppkoblede produkter – og finne produkter som har kommet på avveie.


Du designer selv din Galaxy Watch4 ved å skifte stil på
displayet. Den lyssterke og høyoppløste skjermen gir en utrolig god videoopplevelse, selv om flaten er liten. Det nye grensesnittet OneUI gjør klokken intuitiv, rask og enkel å navigere.

Du kan velge å koble deg opp til mobilen via Bluetooth, eller bruke eSIM for en heldekkende opplevelse også hvis du skulle glemme mobilen hjemme.