Kampanje

Nytt mobilabonnement til sommeren?

Mobilabonnement med garantert full Telenor-dekning – til Talkmorepriser! Vi har abonnement som passer enhver bruk, velg mellom enkeltabonnement, Ubegrenset data eller Talkmore Familie.
Nyhet!

Bruk i Europa inkludert

Nå kan du bruke mobilen akkurat som hjemme i hele Europa – med ubegrensede ringeminutter, SMS/MMS og hele din inkluderte mobildatamengde.

Gjelder i hele Tyrkia, men ikke Russland.

Les mer

Talkmore Familie

Skal barna på sommerleir eller fotballcup i sommer? Fra kun 149,– per person kan dere samle hele familien og fordele data til den som trenger det mest.

Priseksempel gjelder per pers for 2 barn som deler 3 GB. 

Bestill Talkmore Familie

Ubegrenset data

Abonnement med ubegrenset data og garantert full Telenor-dekning – til Talkmorepriser. Alltid nok data og full kontroll på kostnadene.

Bestill abonnement

Trygg mobilbruk i sommer

Det har aldri vært viktigere med personvern på nett. Ifølge Datatilsynet risikerer hver nordmann å bli utsatt for to-tre forsøk på identitetstyveri i løpet av livet, noe vi i Talkmore ikke vil at våre kunder skal måtte bekymre seg for.

Digital Trygghet

For kun 49,–/mnd kan du og familien føle dere tryggere i en mer digital hverdag.
Vi er opptatt av at våre kunder skal ha en trygg og bekymringsfri hverdag – derfor spanderer vi den første måneden!
Surf trygt med Digital Trygghet

Alltid 1000,– i mobilrabatt

Kjøp din nye mobiltelefon med Skjerm- eller Plussforsikring – så slipper du å bekymre deg for knust skjerm eller mistet mobil. Trygt og enkelt – og nå spanderer vi den første måneden!

Ny mobil til sommeren?

Husk at som Talkmore-kunde får du alltid hele 1000,– i mobilrabatt når du kjøper ny mobiltelefon i nettbutikken vår, og selvfølgelig fri frakt!  Dersom du ønsker kan du delbetale kjøpet via Klarna i nettbutikken.
Bestill ny mobiltelefon