Ledig stilling som System- og databaseutvikler hos Talkmore!

Ledig stilling som System- og databaseutvikler hos Talkmore!

Litt om oss

Talkmore er en av de foretrukne lavpristilbyderene i Norge på Telenors nett og har blant annet vunnet pris for de mest fornøyde kundene (EPSI). Vi har en liten og dedikert, effektiv organisasjon hvor alle trår til der det måtte være behov. Vi har en positiv bedriftskultur og du vil finne ut (om du er den riktige kandidaten) at det er veldig kult å være en del av vårt  fantastiske team :-)

Hvem vi søker

Vi søker en system- og databaseutvikler som kan bidra bredt på IT-siden, på alt fra uthenting og tilrettelegging av datasett, videre- og nyutvikling av internfunksjoner som skaper nytte hver eneste dag, til konfigurering av billingsystem ved behov, oppsett av integrasjoner mot nye spennende tjenester internt, oppsett av dataeksport og -importer etc.

Om deg

Vi ser for oss at du som person er en som selvsagt elsker IT, at du liker å lære deg nye ting, at du er selvdrevet og blir motivert av å finne gode og elegante løsninger og se de skape nytte.

Du er antakelig selvlært innen IT, evt. nyutdannet, evt. noen års bakgrunn fra jobb. Det er nødvendig at du behersker både norsk og engelsk godt.

Du er dreven i SQL, og et eller flere programmeringsspråk, gjerne PHP, er i stand til å skrive HTML-kode ved behov, kjenner til CSS og gjerne basic Unix/Linux. Du kan også bruke Excel godt selv om det ikke nødvendigvis er et foretrukket verktøy.

Hva kan vi tilby deg?

Vi kan tilby deg et definitivt spennende sted å jobbe, en bedrift som er i kontinuerlig vekst og kundene elsker, et sted hvor du i stor grad selv kan styre din hverdag og hvordan problemer løses. Et sted du får utført en mengde ting og skapt nytte for mange mennesker hver eneste dag, hvor gode forslag blir tatt tak i og gjennomført raskt.

Vi håper dette kan høres interessant ut og håper du vil sende oss en søknad. Ved søknad, send gjerne eksempler på kode du har laget, eksempler på problemer du har løst eller annet utført arbeid.

Send din søknad + CV til jobb@talkmore.no innen 16. august! Vi gleder oss til å motta fra deg.