Nyhet! Mobilabonnement som inkluderer Roaming i EU

Våre nye abonnement FRITT + EU gir deg full kontroll på mobilforbruket og kostnadene dine når du er på reise i EU/EØS. 
Surf bekymringsfritt med den inkluderte datamengden - og ring, tekst eller send MMS så mye du vil, helt kostnadsfritt.

Hva er FRITT + EU?

FRITT + EU er våre nye abonnement som inkluderer Roaming i EU og EØS. Med disse abonnementene kan du bruke mobilen på samme måte som du gjør hjemme i Norge, helt uten ekstra kostnader!

 

Hvordan får du FRITT + EU?

Høres FRITT + EU ut som et abonnement som passer godt for deg? Da kan du enkelt bytte på Mine sider eller i Talkmore-appen, så vil endringen gjelde fra den 1. i neste måned.

Er du ikke allerede kunde? Se abonnementsoversikten her

Bestill ekstra datapakke

Spørsmål og svar om FRITT + EU


Hva er Roaming?
Når du reiser til land hvor Telenor ikke har mobilnett, har du mulighet for å benytte mobilnettet til en av mobiloperatørene i landet du reiser til. Det er dette som kalles Roaming. 

Roaming inkluderer alt av telefonsamtaler, SMS, MMS og databruk. Ofte vil det påløpe varierende ekstrakostnader i forbindelse med Roaming, og regningen kan fort bli dyr. 

Med FRITT + EU slipper du disse ekstra-kostnadene, og du kan bruke mobilen som hjemme

Hva gjør jeg hvis jeg går tom for inkluderte data? Hvilke tjenester er inkludert i et EU-abonnement? Har du fått varselmelding fra "1999"? Hvilke land er inkludert i FRITT + EU? Hva er prisene i EU og EØS, hvis jeg ikke har FRITT + EU? Gjelder datapakkene mine i utlandet, hvis jeg har kjøpt de i Norge?

Vilkår for FRITT + EU

  • FRITT + EU inkluderer fri bruk av ringeminutter, SMS, MMS og inkludert data, i landet du er i, til Norge og mellom land i EU/EØS (utenom Norge).
  • For bruk fra Norge til EU/EØS, samt bruk i og til land utenfor EU/EØS gjelder egne priser
  • Egne priser gjelder også på skip, offshore og for spesialnummer  
  • Priser utover inkludert datamengde, og kjøp av ekstra datapakker, vil være tilsvarende som ved bruk innenlands i Norge.
  • Tjenesten Ekstra Utland er ringeminutter/SMS fra Norge til utlandet, og tjenesten vil derfor ikke kunne benyttes i EU/EØS.
  • Vilkår for bruk i EU/EØS vil kunne endres for å samsvare med regelverket og EUs reguleringer.
  • SIM-kort som primært benyttes utenlands, og ikke i Norge, ansees som misbruk av ordningen. Talkmore har i så måte rett til å si opp abonnementet.