Fritt-abonnement med EU inkludert

Med Fritt-abonnement får du full kontroll på mobilforbruket og kostnadene dine når du er på reise i EU/EØS. 
Surf bekymringsfritt med den inkluderte datamengden - og ring, tekst eller send MMS så mye du vil, helt kostnadsfritt.

Hva er Fritt-abonnement?

FRITT er våre abonnement som inkluderer Roaming i EU/EØS. Med disse abonnementene kan du bruke mobilen på samme måte som du gjør hjemme i Norge, helt uten ekstra kostnader! Data rollover er også inkludert i abonnnementet, slik at du får med ubrukt data til neste måned.

Ringer du fra Norge til EU/EØS gjelder egne priser.

Bestill ekstra datapakke

Spørsmål og svar om Fritt


Hva er Roaming?
Når du reiser til utlandet, har du mulighet for å benytte mobilnettet til en av mobiloperatørene i landet du reiser til. Det er dette som kalles Roaming. 

Roaming inkluderer alt av telefonsamtaler, SMS, MMS og databruk - og med fri Roming i EU, kan du nå bruke mobilen som hjemme når du er på ferie i et av disse landene.

Merk at egne priser gjelder for samtaler fra Norge til EU, og mobilbruk på skip.
 
Hva inkluderer fri Roaming i EU/EØS? Hva gjør jeg hvis jeg går tom for inkluderte data? Hvilke land er inkludert i Fritt-abonnement? Gjelder datapakkene mine i utlandet, hvis jeg har kjøpt de i Norge?

Vilkår for Fritt-abonnement

  • Fritt-abonnement inkluderer fri bruk av ringeminutter, SMS, MMS og inkludert data i landet du er i, til Norge og mellom land i EU/EØS (utenom Norge).
  • For bruk fra Norge til EU/EØS, samt bruk i og til land utenfor EU/EØS gjelder egne priser.
  • Egne priser gjelder også på skip, offshore og for spesialnummer.  
  • Priser utover inkludert datamengde, og kjøp av ekstra datapakker, vil være tilsvarende som ved bruk innenlands i Norge.
  • Tjenesten Ekstra Utland er ringeminutter/SMS fra Norge til utlandet, og tjenesten vil derfor ikke kunne benyttes i EU/EØS.
  • Vilkår for bruk i EU/EØS vil kunne endres for å samsvare med regelverket og EUs reguleringer.
  • Alle Talkmore privatkunder vil få dataen de ikke bruker opp i en måned spart opp, og 'rullet over' til neste måned. Denne tjenesten gjelder ikke bedrift. Les mer om data rollover.