SomNy – brukte mobiler

Gå for et grønnere valg — kjøp en brukt mobil!

Hva er som SomNy?

Det er ikke alltid en helt ny mobil er behovet, enten det er til deg selv eller barna. Som Ny-mobil gir deg en ekstra sikkerhet når du kjøper brukt. Du får en mobil som er grundig sjekket og satt i stand igjen. Med Som Ny-mobil forlenger vi levetiden til nesten nye mobiler, noe som er bra for miljøet, og du kan samtidig sikre deg en litt brukt mobil til en bra pris. Garantien på 2 år er den samme som hvis du kjøper en ny mobil og ombestemmer du deg har du hele 30 dagers angrerett.


Gjenbruk
Hver måned får Telenor tilbake mange brukte SWAP-mobiler. SomNy-mobil er gjenbruk på sitt beste, for nå kan vi gi disse mobilene et nytt liv. Vi vil at du skal bli fornøyd! For å sikre at mobilene fortsatt virker som de skal gjennomgår alle telefonene en grundig kvalitetssjekk. For å holde prisen nede er det kun mobilen som følger med i esken. Har du lyst på noe nytt tilbehør legger du selv til det du trenger i nettbutikken. 


Hvilke mobiler vi har tilgjengelig endrer seg hele tiden, så her gjelder det å slå til når du ser en mobil du har lyst på! 

Fant du det du lette etter?
Kundeservice ikon med smilefjes og headset
Fant du ikke svaret?
Ikke noe problem! Kontakt oss, så hjelper vi deg videre.
chat-boble ikon
Chat med oss
Snakk direkte med en av våre kundekonsulenter.
Varslingsboboleikon med utropstegn
Driftsmeldinger
Fungerer ikke alt som det skal? Sjekk driftsmeldingene våre for status.