Hvordan fungerer angrerett og retur?

SomNy mobiltelefoner

Talkmore tilbyr 30 dagers åpent kjøp på brukte telefoner!

Hvis du angrer på et kjøp hos oss, er det angrerettloven som kommer til anvendelse. Vi ønsker at håndteringen skal være så enkel som mulig for begge parter. Ved angret kjøp har selger og kjøper noen forpliktelser som må følges innenfor angrerettlovens bestemmelser. Vi sender ut informasjon til alle våre privatkunder, via e-post, rundt angrerettloven og angrerettskjema ved hvert kjøp som foretas hos oss. Vi anbefaler å vise god omsorg for varen og originalemballasjen hvis man ønsker å returnere varen trygt og sikkert tilbake. 

Dersom du vil returnere så fyller du ut angreskjema og legger ved det i esken og leverer pakken på postkontoret for innsending til oss. Vi anbefaler å sende pakken med sporing fordi du som kunde er ansvarlig for pakken til den er tilbake hos oss.

 

Hva er viktig å tenke på ved en retursending?

For å kunne tilbakesende varen skal varen være i uforandret tilstand og mengde som vi sendte den til deg. Varene skal være godt pakket slik at ikke produktene skades i leveransen tilbake til oss. 

Du som kunde er ansvarlig for at varene kommer fram hel og står dermed for risikoen om produktet skades når den fraktes tilbake til oss. 

Legg merke til at originalforpakningen ikke skal brukes som ytre emballasje/ytterkartong. Varen skal være komplett tilbake til oss hvilket innebærer at tilbehør, produktforpakning, inneremballasje m.m skal inkluderes i returen.

Vi forbeholder oss retten til å utføre en verdireduksjon tilsvarende produktets eventuelt forandrede tilstand ved mottaket hos oss. I det fall produktet er måltilpasset eller spesialtilpasset for en bestemt kunde, gjelder ikke bytteretten, åpent kjøp eller angrerett.

Ved godkjent retur tilbakebetales kjøpesummen til deg som kunde. Tilbakebetaling skjer til den kontoen som angis ved betaling.

Fant du det du lette etter?

Hva er reklamasjonsgrunnlag?

Les mer om reklamasjonsgrunnlag for SomNy-telefonene våre.

Les mer

SomNy-graderinger

SomNy-telefoner kan du få i to ulike graderinger - altså hvor slitt de er. Les mer om graderingene her

Les mer

Hvorfor kjøpe brukt telefon?

Det er ikke alltid man har behov for en ny telefon. Ta et grønnere valg - kjøp en brukt telefon!

Les mer
Kundeservice ikon med smilefjes og headset
Fant du ikke svaret?
Ikke noe problem! Kontakt oss, så hjelper vi deg videre.
chat-boble ikon
Chat med oss
Snakk direkte med en av våre medarbeidere på kundeservice.
Varslingsboboleikon med utropstegn
Driftsmeldinger
Fungerer ikke alt som det skal? Sjekk drifsmeldingene våre for status.