Mobilrabatt og vilkår

Som kunde hos oss får du 1000,– mobilrabatt ved kjøp av ny telefon

For å få denne rabatten må du ha et abonnement med månedspris, enten som eksisterende kunde eller bli ny kunde med et abonnement med månedspris. Du kan se alle våre abonnementer ved å trykke på denne linken.

 

Eksisterende kunde

Er du eksisterende kunde, og ikke har et abonnement med månedspris kan du enkelt endre abonnementet ditt på Mine Sider eller i Talkmore-app. Endrer du fra Talkmore Forhåndsbetalt vil endringen gjelde fra månedsskifte. Ønsker du raskere endring kan du kontakte kundesenteret, så hjelper vi deg.

 

Ny kunde

Som ny Talkmore kunde kan du også benytte deg av 1000,– mobilrabatt. Da må du bare etter kjøp av en ny mobil med rabatt betale tre hele fakturaer for et abonnement med månedspris. 

Du kan kjøpe mobil med rabatt allerede samme dag som du bli kunde, enten ved å bestille abonnement og mobil samtidig eller ved å først bestille abonnement og så kjøpe mobil i nettbutikken etterpå.

 

Bindingstid og mobilrabatt

Gratis etablering, ingen abonnementsbinding. Som Talkmore-kunde trenger du ikke å bekymre deg for skjulte kostnader. 

Du må kun ha betalt/betale tre hele fakturaer, som er et av vilkårene for å få 1000,– mobilrabatt. Skulle du velge å bytte til en annen operatør før du har betalt tre hele fakturaer, vil rabatten på 1000 kr etter faktureres.

 

Verving og mobilrabatt

Har du blitt vervet til Talkmore? Så hyggelig! Og det er ikke noe problem, du kan likevel benytte deg av 1000,– mobilrabatt. Da må du bare etter verveperioden din er over betale tre fakturaer, slik at det vilkåret er oppfylt.

Fant du det du lette etter?
Kundeservice ikon med smilefjes og headset
Fant du ikke svaret?
Ikke noe problem! Kontakt oss, så hjelper vi deg videre.
chat-boble ikon
Chat med oss
Snakk direkte med en av våre kundekonsulenter.
Varslingsboboleikon med utropstegn
Driftsmeldinger
Fungerer ikke alt som det skal? Sjekk driftsmeldingene våre for status.