Hva vil det si å ha et Ubegrenset abonnement?

Hva er et Ubegrenset-abonnement?

Ubegrenset data er vårt nye abonnement hvor du får nettopp dette – nettopp ubegrenset data! Her velger du mellom 2 ulike hastigheter; Rask eller Maks, og kan dermed velge akkurat den hastigheten som passer til din bruk.

 

Som andre Ubegrenset-abonnement i markedet, har du 100 GB på Rask og 300 GB på Maks med hastigheten du velger. Deretter blir hastigheten nedjustert til basishastigheten på 3 mbit/s. I motsetning til andre operatører, har vi ingen begrensninger for hva du kan bruke i inkluderte utland. Det vil si at du kan bruke all dataen i det ubegrensede abonnementet ditt i hele Europa!

 

Nedenfor utdyper vi hvilken hastighet de forskjellige abonnementene tilbyr og hvilken bruk de passer til.

 

Merk at opplevd hastighet vil være avhengig av dekning der du befinner deg, kapasitet i nettet, og andre forhold som påvirker dekning og hastighet.

 

Ubegrenset Rask

Med Ubegrenset Rask får du opptil 150 mbit/s. Denne hastigheten egner seg til vanlig mobilbruk, videomøter og streaming.
Ønsker du å dele data fra mobilen med andre enheter eller ha et datakort knyttet opp til abonnementet kan du gjøre det uten problemer!

Dagens gjennomsnittshastighet på 4G er 70-80 mbit/s, så dette vil være mer enn nok for de aller fleste.

Ubegrenset Maks

Med Ubegrenset Maksimal får du opptil 300 mbit/s med 4G og opptil 1000 mbit/s med 5G, og dette er virkelig Rolls Royce-abonnementet vårt. 

 

Denne hastigheten er for deg som vil ha fri fart, og utnytte 5G-nettet uten noen begrensninger når det kommer til  strømme eller laste ned i 4K – eller å dele store filer og er tilkoblet flere enheter.

Hva er basishastighet?

Basishastigheten er på 3 mbit/s, og det er denne hastigheten du justeres ned til etter at du har brukt 100 GB (Raskt) eller 300 GB (Maks) på valgt hastighet.

 

Basishastigheten må ikke blandes med datakontroll-hastigheten på 40/128 kbit/s, da basishastigheten er betydelig bedre. På Basishastigheten kan du surfe tilnærmet normalt og gjøre enkle hverdagslige ting, det vil bare gå litt saktere. Så selv om man har nådd 100 GB så har man likevel ubegrenset data!

Fant du det du lette etter?

Hva er Ubegrenset?

Ubegrenset data abonnement fra Talkmore Bedrift.

Les mer

Ubegrenset Maksimal

Bekymringsfri surfing med ubegrenset data.

Les mer

Ubegrenset Rask

Bekymringsfri surfing med ubegrenset data.

Les mer
Kundeservice ikon med smilefjes og headset
Fant du ikke svaret?
Ikke noe problem! Kontakt oss, så hjelper vi deg videre.
chat-boble ikon
Chat med oss
Snakk direkte med en av våre kundekonsulenter.
Varslingsboboleikon med utropstegn
Driftsmeldinger
Fungerer ikke alt som det skal? Sjekk driftsmeldingene våre for status.