Fordel

Mest fornøyde kunder 6 år på rad

Talkmore Bedrift har vunnet EPSI Rating Norways årlige måling i bedriftsmarkedet i 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 og 2020, og er dermed mobilaktøren med de mest tilfredse og lojale bedriftskundene.

Talkmore Bedrift fordeler

Det lønner seg alltid å være kunde hos Talkmore
nettbutikk
Alltid 1000,– i rabatt på ny mobiltelefon
Som Talkmore-kunde får du alltid hele 1000,– i rabatt når du kjøper ny mobiltelefon, og selvfølgelig fri frakt! Ansatte må kjøpe telefon på utlegg.
Alltid strøm helt uten skjulte kostnader
Garantert ingen skjulte kostnader eller binding. Du betaler alltid det samme som på strømbørsen, det eneste som kommer i tillegg er et fast lavt månedsbeløp.
Nettvern er alltid inkludert i våre mobilabonnement
Surfer du på et Telenor-nett, vil filteret Nettvern stoppe deg dersom du er i ferd med å gå inn på en nettside som inneholder virus eller lignende.

En enklere mobilhverdag med Talkmore

Oversiktlige abonnementer, selvbetjening i appen og gratis tjenester som gjør at du kan være tryggere på nett. Selvfølgelig får du også alltid hjelp fra vår prisbelønte gjeng på kundeservice - når du behøver det.

Garantert Norges beste mobildekning!

Som Talkmore-kunde er du alltid garantert full Telenordekning. Telenor er kåret til «Raskeste mobilnett» og «Best mobildekning i Norge» av Ooklas Speedtest Awards.
Les mer om Norges beste mobildekning

Billig abonnement til familien din

Samler du hele familen hos Talkmore gir vi deg en god deal og du får full kontroll på forbruket til alle du er glad i.
Som kunde hos Talkmore privat får familien din hele 20 % rabatt på våre enkeltabonnement, og 10 % på våre familieabonnement. 

Bestill privat abonnement

Kontroll over datakostnadene

Med Datakontroll aktivert trenger du ikke å bekymre deg for at datakostnadene løper løpsk. Går du tom for data, begrenses databruken til en lav hastighet slik at du ikke bruker mer data enn hva du har inkludert i abonnementet ditt. Du kan alltids kjøpe mer data eller bytte til et større abonnement dersom du har behov for full hastighet igjen. Datakontroll kan kun aktiveres via Min Bedrift (av admin for hver enkelt bruker) eller via kundeservice.

Logg inn på Min Bedrift

Det lønner seg alltid...

Ingen bindingstid

I Talkmore Bedrift er vi tilhengere av frivillige kundeforhold. Hos oss er det ingen bindingstid, det vil si at vi hele tiden må gjøre oss fortjent til å beholde kundene våre. Vi jobber alltid målbevisst med å identifisere kundens behov og ha dem i fokus på alt det vi gjør.

Data Rollover
Alle abonnement med inkludert datamengde får Data Rollover som ruller ubrukt data over til neste måned. På denne måten unngår du å miste din ubrukte datamengde når en ny måned starter. Data Rollover gjelder ikke om du har ubegrenset data.
Bedriftsnett med app
Hos oss kan du svare kundene dine på en profesjonell måte. Bedriftsnett inkluderer mange nyttige tjenester, men kan også utvides med tilleggsfunksjonalitet. Dermed kan du velge det som passer din bedrift best, uten å måtte betale for funksjonalitet dere ikke trenger. 

Ikke Talkmore-kunde enda?

Bestill Talkmoreabonnement med Norges beste mobildekning til deg og din bedrift – raskt og enkelt!