Rundt bilde med Nordlys
Raskeste (4G/5G)
Norges raskeste mobilnett
Dame med hendene i luften
Beste (4G/5G)
Norges beste geografiske dekning
Mann som ser på telefonen
Mest stabile (4G/5G)
Norges mest stabile mobilnett 

Norges raskeste mobilnett – 6 år på rad!

Basert på brukernes egne målinger har Telenor sitt mobilnett igjen blitt kåret til Norges raskeste. Og ikke nok med det, nettet er også det mest stabile – og det med den beste geografiske mobildekningen!

Flere tusen nordmenn tester hver uke sin mobilopplevelse med Ooklas Speedtest-app. Kåringen er basert på hastighetsmålinger gjennomført av mobilkunder i Telenors mobilnett i 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 og 2023. Gjennomsnittet har så blitt sammenlignet med resultater fra andre mobiloperatører.

Hastighet er helt avgjørende for mobilopplevelsen og derfor er brukernes egne målinger det beste og viktigste beviset på at Telenors utbygging av 5G-nettet og moderniseringen av 4G-nettet har stor verdi for kundene våre. Jo raskere, jo bedre!

Dette blir ekstra viktig for brukeropplevelsen i fremtiden når mobilnettene og ikke minst 5G vil spille en enda viktigere rolle med nye bruksområder og tjenester.

Basert på analyse av Ookla® Speedtest Intelligence® data 2018-2023. Bruk av Ooklas varemerker er lisensiert og gjengitt med tillatelse. Opplevd hastighet varierer etter kapasitet og andre forhold. Se telenor.no