Tale i Teams – Talkmore Bedrift 

Priser og tjenestevilkår

  1. Denne tjenesten forutsetter at bedriften har Bedriftsnett, med minimum ett aktivt Talkmore- abonnement i kundeforholdet.

  2. I tillegg til Bedriftsnett (29 kr/ mnd pr bruker), så blir hver Tale i Teams-bruker fakturert 59 kr/mnd for Tale i Teams. Hvor mange brukere i bedriften som skal ha Tale i Teams er helt valgfritt.

  3. Etableringsgebyr: 4500kr eks/mva. (ca. en time). Dersom Talkmore Bedrift- avtalen avsluttes, kundeforholdet opphører eller Bedriftsnett sies opp, vil tjenesten ikke lenger være tilgjengelig.

  4. Minimum «Microsoft Office Business Standard» med “Microsoft Teams Phone Standard” som tillegg. Se her for mer informasjon for hvordan man aktiverer denne tilleggstjenesten (gjøres av administrator av Microsoft 365).

  5. Microsoft 365- administrator i bedriften må være inkludert i «set up» av tjenesten. Vi estimerer tiden til ca. en til to timer.

  6. Talkmore Bedrift er ikke leverandør av Office 365 eller MS Teams, og må selv anskaffes av bedriftens IT-leverandør/ ansvarlig.

  7. Dersom Talkmore Bedrift- avtalen avsluttes, kundeforholdet opphører eller Bedriftsnett sies opp, vil tjenesten ikke lenger være tilgjengelig.

  8. For oppsigelse, se generelle vilkår.

Spørsmål og svar

Hva er Tale i Teams?
Tale i Teams med Bedriftsnett vil gjøre det mulig å ringe til og fra Teams (både mobilapp og desktop) til alle telefonnummer.

Hvorfor skal vi ha Tale i Teams som tilleggstjeneste?
Med Teams integrert sammen med telefoni, så vil man alltid ha en redundant løsning dersom du f.eks mister mobilen eller går tom for strøm. For de som sitter mye på PC gjennom arbeidsdagen, så kan du enkelt utføre samtaler direkte fra PC'en, og du slipper dermed å plukke opp telefonen i det hele tatt.

Hvilket nummer vil mottakeren se når jeg ringer ut?

Akkurat som et tvillingnummer, så er det ditt eget mobilnummer som synes. Du kan også velge å ha et av bedriftens hovednummer som visningsnummer. Mottaker vil derfor aldri kunne se at du ringer fra Teams, med mindre du velger å opplyse om det da.

Må bedriften ha Bedriftsnett for å kunne ha Tale i Teams?
Ja, Tale i Teams er en tilleggstjeneste til Bedriftsnett, og det vil ikke være mulig å ha kun Tale i Teams.

 

Jeg vil gjerne deaktivere Tale i Teams i helgen eller når jeg har fri. Går det an?
Ja, dersom du for eksempel har fri eller er syk, så kan du enkelt midlertidig deaktivere Teams-ringing i Bedriftsnettappen vår. Da vil det kun ringe på telefonen din som normalt.

Hvorfor ringer det først på Teams, deretter på mobilen?
Det er enkelt og greit fordi du skal slippe at det ringer «overalt» på en gang, så vi har lagt inn noen få sekunder forsinkelse på innkommende anrop til mobilen din.

Hva skjer egentlig hvis jeg sitter i et Teams-møte og noen ringer meg?
Da kan du enten besvare telefonen på normal måte, eller du kan besvare anropet via Teams- klienten. Da settes møtet på vent frem til anropet er over. Enkelt!

Hva om jeg besvarer et anrop på mobil, men i løpet av samtalen ønsker å overføre anropet til PC’en eller nettbrettet?

Du kan enkelt overføre et anrop fra én enhet til en annen. På den måten har du alltid mulighet til å snakke med motparten der du vil, også selv om du plutselig må gå fra PC’en din.

Det ringer i Teams selv om jeg har satt f.eks status opptatt eller møte i Bedriftsnett. Hvorfor?
I første omgang vil ikke Tale i Teams ta hensyn til statusinnstillinger du har gjort i app, Outlook eller «mine innstillinger», men dette vil komme på plass etter hvert som vi utvider produktet ytterligere.

Har du noen spørsmål?

For spørsmål, ta kontakt med kundeservice på 06020 eller bedrift@talkmore.no