Nyheter våren 2022!

Norden = Norge!

Fra 9. mai gjør vi hele Norden inkludert! Trafikk både i og til Sverige, Danmark, Finland, Island, Færøyene og Grønland blir inkludert i abonnementene. Hurra!
Priser gjeldende fra 9. mai 2022

Nye priser i og til utlandet

Vi justerer prisene for løpende bruk i og til utlandet. Bruk i hele Europa er fortsatt inkludert, og hvis du skal bruke data i resten av verden anbefaler vi å kjøpe datapakker for det landet du befinner deg – disse pakkene endres ikke, og man kjøper dem enkelt i appen.
Priser gjeldende fra 9. mai 2022
Mann sitter på gaten til å rekke et fly, mens han ser ut av vinduet

Nye betalingsmetoder!

Automatisk trekk av kredittkort utfases

I mai slutter vi å tilby betaling ved automatisk trekk av kredittkort. Kunder som ikke endrer betalingsmåte på eget initiativ vil i mai motta fakturaen på epost som må betales i nettbank på vanligmåte. Du kan fortsatt betale via EHF, i nettbanken eller med enkeltbetalinger med kort. Vi anbefaler EHF som format for automatisk fakturahåndtering for bedrifter.

Nytt kontonummer i juni

Fra juni skal fakturaene fra oss betales til nytt kontonummer. Om dere har lagret betalingsopplysningene våre noe sted er det lurt å oppdatere dette, slik at vi får identifisert innbetalinger på riktig måte. Nytt kontonummer gyldig fra juni er 6005.07.77351.

Har du noen spørsmål?

For spørsmål, ta kontakt med kundeservice på 06020 eller bedrift@talkmore.no