Topp10

Topp 10 mobiler akkurat nå

I denne listen finner du de mest solgte mobilene fra Talkmore de siste tre månedene. Ta en titt for noen tips, eller ta en tur inn i nettbutikken vår for å oppgradere med én gang.

Snart er det sommerferie for de fleste av oss, og uansett hvordan den blir i år bruker vi gjerne mobilen mer når vi har litt mer tid til overs.

 

Og da kan det jo være kjekt med en nyere mobil som kan ta krystallklare bilder av sommerens blinkskudd, strømme yndlingsserien i beste kvalitet på regnværsdager, eller rett og slett bare holde på batterikapasiteten lengre når du er mye utendørs?

 

1. iPhone 12
På salgstoppen konkurrer iPhone 12 nesten med seg selv – slik de har gjort siden iPhone 12 ble lansert før jul i fjor. Dette er rett og slett blant de aller beste mobilene på markedet, proppfulle med markedsledende teknologi. Felles for alle de tre iPhone 12-modellene er flotte og lyssterke OLED-skjermer og kameraer som håndterer de aller fleste lysforhold. Hjernen bak det hele, Bionic A14, er den raskeste chipen du finner i en smarttelefon, noe som sørger for fantastisk ytelse. Og de er selvfølgelig klare til bruk med 5G.

iPhone 12 kan by på noen av de mest avanserte og engasjerende funksjonene vi har sett til dags dato!

2. iPhone 12 Mini
Det er ikke uten grunn at selv den minste iPhone 12-mobilen selger godt. Den huker av de fleste boksene når det gjelder mobilteknologi, inkludert 5G-støtte, nattmodus på alle kameraene, den raskeste chipen som finnes i en smarttelefon og en flott og robust OLED-skjerm. I tillegg er den tilgjengelig i flere spreke farger, og har altså en svært hendig og behagelig størrelse.

3. Samsung Galaxy A52 og A52 5G

A52 er oppfølgeren til en «gammel» traver. Samsung Galaxy A51 var nemlig blant de mest populære mobilene i det mellomste prissjiktet siden lanseringen i 2019. De nye modellen har en 6,5 tommers Infinity-O Super AMOLED-skjerm med bildeoppdatering på hele 90Hz – for både supersmidig strømming, og spilling. I tillegg har den fem kameraer og optisk bildestabilisering for å fange de ekstra aktive sommerøyeblikkene. Og den tåler vann!

4. iPhone 12 Pro
6,1" Super Retina XDR-skjerm samt støtte for 5G og helt ny design. Ceramic Shield bidrar til fire ganger bedre beskyttelse ved fall. Pro-kamerasystemet tar fotograferingi svakt lys til et høyere nivå.

5. iPhone 12 Pro Max

6,7" Super Retina XDR-skjerm, samt støtte for 5G og helt ny design. Ceramic Shield bidrar til fire ganger bedre beskyttelse ved fall. Pro-kamerasystemet tar fotogra­fering i svakt lys til et høyere nivå – og enda et stykke videre i iPhone 12 Pro Max.

6. iPhone 11
Favoritten fra 2019 er spesielt populær blant våre kunder. iPhone 11 er en fantastisk mobiltelefon, som passer utmerket til de som ikke trenger det aller nyeste, men vil ha en bunnsolid mobil.

7. Samsung A32
Ny kundefavoritt fra Samsung! Galaxy A32 med 6,5" HD+ Infinity-V-skjerm, lekker design og kamera med 48MP. Stort batteri på 5 000 mAh og klar for suverene hastigheter med Telenors 5G-nett.

8. Samsung Galaxy S21 5G
5G-klar i freshe farger, en skjerm som viser lynraske 120 bilder i sekundet – og med et kamera som teller 64 megapiksler med 30 gangers zoom. Standardutgaven i Samsungs S21-serie er en råtass, noe mange også åpenbart setter pris på. Hakket over ligger kameraet på storebror S21 Ultra 5G, som konkurrerer med iPhone 12 Pro Max.

9. iPhone SE
2020-utgaven av iPhone SE er en knallsterk mobilopplevelse, så vel som en god porsjon nostalgi. Mobilen har nøyaktig lik formfaktor som klassikeren iPhone 8, men innmaten er oppdatert for det nye tiåret. Dette er mobilen for deg som har hjemknappen og Touch ID nært til hjertet, men som også vil ha kraften til iPhone 11.

10. iPhone XR
Fortsatt en kundefavoritt. Her får du mye telefon for pengene!