4G Tale på mobilen

Få 4G Tale på ditt Talkmore-abonnement.

Som Talkmore-kunde har du full Telenor-dekning, og nå har du muligheten til å få 4G Tale inkludert i abonnementet ditt. Tjenesten er gratis, men du må ha en mobil som har støtte for funksjonen, den nyeste programvare-oppdateringen og et 4G SIM-kort fra Talkmore.

 

Talkmore har full Telenor-dekning

Fordeler med 4G Tale:

Enda bedre innendørs taledekning.
Raskere oppkoblingstid når du ringer; ned til 2-3 sek ( før 7-10 sek.).
Bedre samtalekvalitet og redusert bakgrunnsstøy (HD-lyd).
Med 4G Tale, også kjent som VoLTE, kan du ringe uten problemer - selv steder uten 2G- og 3G-signaler.

 

Hvor kan 4G Tale nyttig?

I Norge har vi generelt god dekning. I enkelte områder kan noen likevel oppleve at 2G- og 3G-dekningen ikke er tilgjengelig.
Dette gjelder spesielt i glassbygninger (kontorlokaler), i skogen eller i bilen. 4G-nettet er et svært robust nett med god rekkevidde og kan derfor nå frem til steder der 2G og 3G ikke trenger gjennom. Der det er 4G-dekning, kan du ta i bruk 4G Tale!

4G Tale koster deg ingenting. Når du ringer med 4G Tale bruker du av dine inkluderte ringeminutter som før. Har du ikke ringeminutter inkludert i abonnementet ditt, gjelder vanlig ringetakst.

 

Kom i gang med 4G Tale

Riktig mobil og SIM-kort
For å få 4G Tale trenger du en mobil som støtter denne funksjonen. Dersom du ikke har byttet SIM-kort siden 2012 trenger du et nytt 4G SIM-kort. Du kan enkelt bestille SIM-kort via Mine Sider.
4G Tale på din mobil Disse mobilene støtter 4G Tale