Datakort og TvillingSIM

Andre typer SIM-kort
Hos Talkmore Bedrift kan dere både ha ekstra Datakort og Tvilling-SIM. Dere kan til og med ha opptil 9 ekstra SIM-kort samtidig. Det kan være en kombinasjon av Datakort og Tvilling SIM-kort. Totalt 10 SIM-kort knyttet abonnementet, inkludert hoved SIM-kortet.*


Datakort
Datakort
er et ekstra SIM-kort som gjør at du kan bruke mobildata som er inkludert i abonnementet på en ekstra enhet, som for eksempel på en iPad eller nettbrett.

Data-SIM koster 39,–/mnd pr stk. Datakort for Ubegrenset abonnement koster 99,–/mnd pr stk. Kortet bestilles og aktiveres via Mine Sider ved å trykke på “SIM-kort og PIN” og deretter "Aktiver et SIM-kort" på nummeret som skal ha kortet.


Tvilling-SIM
Med Tvilling-SIM kan du ringe, sende SMS og surfe med to telefoner mens du kun benytter deg av ett abonnement. Du kan enkelt bruke to mobiltelefoner, uten at du trenger å bytte SIM-kort eller stenge av telefonen som ikke er i bruk. Du kan ringe fra begge mobiltelefonene samtidig, og du benytter samme abonnement.


Tjenesten koster 39,- pr måned og kan bestilles bestilles og aktiveres av admin via Mine Sider ved å trykke på “SIM-kort og PIN” og deretter "Aktiver et SIM-kort" på nummeret som skal ha kortet.*Maks 3 Tvilling SIM-kort per nummer.

Fant du det du lette etter?
Kundeservice ikon med smilefjes og headset
Fant du ikke svaret?
Ikke noe problem! Kontakt oss, så hjelper vi deg videre.
chat-boble ikon
Chat med oss
Snakk direkte med en av våre kundekonsulenter.
Varslingsboboleikon med utropstegn
Driftsmeldinger
Fungerer ikke alt som det skal? Sjekk driftsmeldingene våre for status.