Kundereferanser

Les hva våre fantastiske kunder sier om Talkmore Bedrift!
Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift?

Mann som sager Norges Hyggeligste Håndverker 2022

Robin Hundal

Daglig leder i Hundal Bygg AS

Norges Hyggeligste Håndverker 2022

«Bedriftsnett gjør at det ser proft ut, og det er viktig for min bedrift!»

- Det er rask og god kundebehandling, prisen er prima, fakturaene kommer alltid som lovet og det er enkelt å betale. En annen ting som er fint, er at vi får Data Rollover. Mine ansatte bruker Ring til Europa mye, og i tillegg kan de få rabatt på privatabonnement til gjengen hjemme. Det setter både jeg og de stor pris på!

- Fordelen med å ha et sentralbord som Talkmore Bedriftsnett er at jeg får skilt privatlivet mitt fra arbeidslivet, fordi jeg kan se hvilke samtaler som kommer inn i jobbsammenheng, samt at jeg får oversikt over samtalene mine. Det viktigste for min bedrift er at det ser proft ut!

Mann som smiler til kamera Norges Hyggeligste Håndverker 2021

Hussein El Haddaoui

Daglig leder i Norsk Rørservice AS

Norges Hyggeligste Håndverker 2021

«Enkelt, rimelig og pålitelig» 

- Om du er opptatt av god service så er Talkmore det rette valget!

- Vi har brukt mange andre leverandører tidligere hvor vi kunne få en faktura på 40 sider med uoversiktlig månedsrapport. Hos Talkmore betaler vi kun for månedsprisen – uten skjulte kostnader.

- Vi er superfornøyd med at dere har sentralbordløsning for oss. Våre kunder kan ringe inn på vårt 22 nummer, og flere av våre prosjektledere kan være tilkoblet samtidig og svare kunden. Dette styrer man selv på Min Side hos Talkmore. Må i tillegg nevne at man alltid får god hjelp når man ringer inn.

- Jeg hadde dere privat tidligere, og var kjempefornøyd. Med en gang Talkmore startet for Bedrift så var sikkert jeg den første kunden som gikk over 😊

Dekning i verdensklasse

Hos Talkmore får du garantert full Telenor-dekning. En dekning i verdensklasse, der du er!
Lastebiler Constellation Transport Norway AS

Jesse Williams

Daglig leder Constellation Transport Norway AS

Constellation Transport Norway AS

«Et sammentreff av gode priser, god service og bra dekning»

Å bytte til Talkmore har gjort det både enklere og billigere å holde kontakt med alle våre kunder, ansatte og IoT enheter. Som en del av et større konsern har vi behov for et bedriftsnett som både er strukturert og skalerbart, noe som løses fint med bedriftsnettet til Talkmore. De leverer en fullverdig tjeneste med gode priser (spesielt på bruk i og til utlandet), meget god service, og bra dekning.

Dame bretter et laken på et stort vaskeri On off bemanning

Thomas Henschien

Daglig leder/CEO i On Off Bemanning AS

Bemanningsbyrå

On off bemanning

«Telenor-dekningen har vært viktig for oss» 

- Vi reiser i hele Norge, spesielt på Vestlandet og vår erfaring er at vi må ha Telenor-dekning. Vi trenger et nett vi kan stole på fordi vi er mye på farten og mye av kommunikasjonen foregår per telefon, og vi trenger da bra dekning og datatrafikk.

- Vi har et datterselskap i Baltikum og er mye på telefon med dem, samt at vi har mye utenlands arbeidskraft og vi er avhengig av å ringe til utlandet. Da er det bra med Ring til Europa. Vi er happy med løsningen og tilbudet deres, og det viktigste for oss er service og dekningsgrad – og det er vi veldig fornøyde med.

Bilde av to kollegaer som går gjennom en kontor-gang Thorsen kontormaskiner

Veronica Thorsen

Daglig leder i Thorsen kontormaskiner

Thorsen kontormaskiner

«Det er hele pakken rett og slett» 

- Dere har konkurransedyktige priser, rask kundeservice, oversiktlig bedriftsportal og veldig brukervennlige løsninger. Appene er forståelige og enkle, og her har de ansatte god oversikt over hele bedriftsnettet.

- Dekning, pris og brukervennlighet var årsaken til at vi valgte dere.

Analyse på en laptop Fiken

Magnus Joyce

Leder kundestøtte i Fiken

Programmeringstjeneste innen regnskap

Fiken

«Bra kundeservice hele tiden» 

- Når man ringer 06020 er det alltid raskt svar og alltid en hyggelig person i andre enden. Alle saker som kundeservice kan fikse har blitt fikset raskt.

- Alle gangene vi har hatt behov for å bruke 4G i stedet for lokalt nett har det fungert veldig bra. Vi har en som har jobbet i to år fra Tyrkia og kobler seg lett på tjenestene. Det er gøy at vi kan sitte hvor som helst i verden og betjene kundestøtte. 

Det lønner seg alltid...

Som Talkmore Bedriftskunde får du tilgang til en rekke Talkmore Bedriftsfordeler.
Ønsker du å bli oppringt for en uforpliktende samtale? 
Rørlegger som jobber i avløp Rørleggersentralen

Anders Berge

Daglig leder i Rørlegger Sentralen AS

Rørleggersentralen

«Kort svartid og hyggelige kontaktpersoner» 

- Gode, moderne bedriftsnettløsninger som kan effektivisere arbeidshverdagen og sørge for god kontroll på innkommende henvendelser.

- Ansvarlig for telefoni hos oss bruker statistikken i bedriftsnettet hyppig, og om ingen svarer på direktenummeret går det videre til en ny ringeliste.

Compilo

Gaute Haugen

Teknisk sjef i Compilo AS

IT-konsulent virksomhet

Compilo

«Bedriftsnett gjør det enkelt for kundene å komme i kontakt med rett person hos oss»

Compilo AS har som kjerneverdi å være knirkefri, og er imponert over Talkmore Bedrift sin kundeservice!

- Skal vi være knirkefrie, setter dette krav til våre leverandører. Vi opplever at Talkmore Bedrift er en leverandør som gjør sitt for at vi kan levere våre løsninger knirkefritt til kommuner over hele landet. Kundebehandlerne svarer raskt og finner løsninger, ikke minst kreative løsninger når det kreves!

- Compilo benytter det mobile sentralbordet Bedriftsnett. I en intuitiv og automatisert webløsning kan vi raskt sette opp svargrupper, tastevalg og talemeldinger som gjør det lett for kundene våre å komme i kontakt med de rette personene hos oss. I Bedriftsnett-appen kan de ansatte enkelt velge om de er tilgjengelige for kunder, få oversikt over innkommende samtaler, samt velge om de vil ringe ut fra eget nummer eller bedriftens hovednummer. Bedriftsnett er veldig enkelt å bruke, og det gir våre ansatte en fleksibel arbeidsdag samtidig som de «alltid» kan være tilgjengelig selv om de ikke nødvendigvis er på kontoret.

Ikke Talkmore-kunde enda?

Sikkerhetstjenesten Nettvern er alltid inkludert i våre abonnement. 
Ønsker du en uforpliktende samtale?
Bilde av en gammel sæter

Richard Lindin

Markedskoordinator i VITI


Fotograf Marius Beck Dahle

«Det viktigste er at vi alltid er tilgjengelige!» 

- Det jeg synes er utrolig spennende og givende med bedriftsnett er at vi ser hvor mange vi responderer til og hvor mange vi ikke når. Vi fanger opp samtalene mye bedre nå enn tidligere.

- Fakturaene viser en oversikt per person, og da justerte jeg etter det jeg ser at folk bruker. Jeg ser jo at hvis noen har overforbruk i mange måneder så kan jeg si til dem at de skal endre abonnementet.

- Vi har hentet inn tilbud fra alle operatørene og vi så at det var mye binding hos de andre, samt ekstrakostnader og gebyr. Med dere har vi en fast sum, og jeg setter veldig stor pris på at det ikke er noen skjulte kostnader.

Bilde av en Thansen-butikk Thansen AS

Hans-Andre Sørvik

Markedssjef i Thansen AS

Detaljehandel

«Langsiktig lojalitet» 

- Jeg føler at Talkmore er med oss på laget og jevnlig sjekker at vi har de optimale tjenestene. Vi er få folk som er avhengige av å jobbe effektivt og vi har ikke tid til å sitte i disse endeløse kundeservice køene.

- Pris og tjenestetilbud er konkurransedyktig også er det dette her med at man alltid får et raskt og riktig svar.

Vi topper listene på bytt.no

Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger fra våre kunder!
«Nummer 1!»

Jeg har vert kunde i 5 år superfornøyd, veldig hyggelig og ikke minst dyktige kunderådgjvere, lave priser super dekning, ingen minuttpris til telefonnummer til nordiske land eller i fra Norden 😊

Ikon med 5 stjerner fra Bytt.no Les flere omtaler på Bytt.no
«Kan ikke bli bedre enn Talkmore»

Ubeskrivelig dyktig kundebehandler! Rask service. Rask hjelp. Raskt på nett. Til billigere pris! De svikter aldri.

Ikon med 5 stjerner fra Bytt.no Les flere omtaler på Bytt.no
«Det aller beste»

Har hatt Talkmore i mange, mange år, faktisk helt fra di kom.. Det absolutte beste mobilselskapet som finnes, med dekning stortsett overalt, t.o.m i tunellene. Anbefaler det til alle tobente i hele Norge...

Ikon med 5 stjerner fra Bytt.no Les flere omtaler på Bytt.no