Konferanse

Med Talkmore Bedriftsnett og tjenesten Konferanse kan du invitere inntil 10 deltagere til telefonkonferanse. Du kan sette opp og planlegge konferansesamtaler fram i tid via web-grensesnittet, eller starte samtalen og definerer en konferansekode direkte på telefonen din ved å ringe konferansenummeret vårt.


Tjenesten koster 99.–/mnd per bedrift. 

 

Det finnes tre forskjellige måter å starte en konferanse på med Talkmore sin konferanseløsning.

 

  1. Ved å ringe Talkmore sitt konferansenummer 919 00 000 kan du starte en ny konferanse eller delta i en konferanse. For å starte en ny konferanse må du velge en 6 sifferet kode og da kan opptil 10 deltakere være med i konferansen ved at du opplyser om valgt kode og konferansenummer. Deltagerne i konferansen ringer 919 00 000 og oppgir konferansekoden for å bli med.


  2. Ønsker du å starte en konferanse? Dette gjør du under Meny > Konferanse. Her legger du til alle som skal delta i konferansen (ikke deg selv, du blir automatisk oppringt), deretter trykker du på knappen «START KONFERANSE NÅ», alle deltakere blir automatisk ringt opp. Husk at det er det telefonnummeret du er logget inn med som vil ringes opp. Hvis du velger å starte en konferanse på denne måten, så trengs det ingen konferansekode.

  3. Ønsker du å planlegge en konferanse frem i tid? Dette gjør du under Meny > Konferanse. Her legger du inn dato og tid, du får da en kode som du kan dele med alle deltagere, og du kan selv legge inn i tidspunkt for konferanse i kalenderen din. Alle deltagere må selv huske på når konferansen skal forekomme. De som skal delta i konferansen ringer 919 00 000 og taster inn konferansekoden for å bli med.