Apple Watch med Talkmore Bedrift

Vi i Talkmore Bedrift er glade for å endelig kunne tilby eSIM til Apple Watch. Her har du det du trenger for å komme i gang!


 *eSIM for Apple Watch støttes ikke med bedriftsnett

Kom i gang med eSIM fra Talkmore på din Apple Watch

Før du starter, sørg for at du har den nyeste versjonen av iOS og watchOS. Aktiveringen kan feile dersom enhetene ikke er oppdaterte. 

  1. Gå inn på Watch-appen på din iPhone
  2. Trykk på Min klokke-fanen
  3. Inne på Watch-appen velger du Mobilnett
  4. Trykk deg videre på Konfigurer mobildata

Får du ikke mulighet til å trykke på Konfigurer mobildata, anbefaler vi å lukke Watch-appen og gå gjennom stegene på nytt.

Apple watch interface
Talkmore websheet
  • Logg inn med din Talkmore-bruker
  • Du kommer nå til bestillingssiden og er kun et lite trykk unna målstreken
  • Sjekk at informasjonen stemmer og trykk på Aktiver

 

Aktiveringen av eSIM vil skje automatisk og du kan nå lukke siden.

Ditt eSIM er klart til bruk når Watch-appen ikke lenger viser "Aktiverer". Dette kan ta noen minutter.

Ofte stilte spørsmål

Det korte svaret: Nei

På grunn av viderekoblingen du får med Talkmore Bedriftsnett, fungerer ikke en normal tvilling-SIM. Du trenger da en egen bedriftsnett-tvilling. Denne typen tvilling støttes ikke med eSIM-aktiveringen for Apple Watch.

Det korte svaret: Nei

Så lenge din Apple Watch støtter mobilnett, så kan du koble til eSIM fra Talkmore uavhengig om du kjøpte den hos oss, Apple eller en annen forhandler.

Det korte svaret: Nei

På grunn av viderekoblingen du får med Talkmore Bedriftsnett, fungerer ikke en normal tvilling-SIM. Du trenger da en egen bedriftsnett-tvilling. Denne typen tvilling støttes ikke med eSIM-aktiveringen for Apple Watch. 

Det korte svaret: Nei

Talkmore støtter kun én Apple Watch eSIM pr abonnement. Du kan ha opptil to andre tvillinger og fortsatt koble opp Apple Watch, men du kan ikke ha mer enn én tvilling knyttet til en Apple Watch.

Om du har glemt passordet ditt kan du enkelt få laget ett nytt fra Talkmore-appen eller Mine Sider.

Om du ikke allerede er logget inn, kan du trykke på glemt passord.

Er du allerede logget inn, så kan du trykke deg inn på Min konto | Profil (øverst på siden) | Passord og sikkerhet | Endre passord

Det korte svaret: Det går fint

Du kan ha opptil to andre tvilling-SIM eller opptil 8 data-SIM og fortsatt aktivere eSIM på Apple Watch.

Om du har nullstilt klokken din, fjerner du kun forbindelsen mellom eSIM og din Apple Watch. Tvillingen vil fortsatt være aktiv på abonnement ditt. 

Om du ønsker å aktivere en ny tvilling gjør du dette enkelt fra Apple Watch-appen som normalt. Da blir den gamle tvillingen fjernet automatisk når den nye blir aktivert.

Om du ønsker å fjerne tvillingen helt, kan du gjøre dette via Talkmore-appen


Om du har trykket på "Fjern mitt Talkmore-abonnement" fjerner du kun forbindelsen mellom eSIM og din Apple Watch. Tvillingen vil fortsatt være aktiv på abonnementet ditt.

Om du ønsker å aktivere en ny tvilling gjør du dette enkelt fra Apple Watch-appen som normalt. Da blir den gamle tvillingen fjernet automatisk når den nye blir aktivert.

Om du ønsker å fjerne tvillingen helt, kan du gjøre dette via Talkmore-appen

Det korte svaret: Nei

Det selges Apple Watch modeller som du ikke kan aktivere eSIM med. Du må ha en GPS + LTE versjon av Apple Watch for å kunne legge til eSIM. Du kan kjapt se om klokken din støtter mobilnett ved å se etter den røde ringen på Digital Crown.

Alle administratorer og brukere med standard tilgang, kan aktivere eSIM for Apple Watch for seg selv.

Om du har en bruker med begrensede rettigheter må du først få en administrator til å gi deg brukerrettigheter, som lar deg legge til ekstra tjenester, før du kan aktivere eSIM for Apple Watch.