Hva er eSIM?

Hva er eSIM?

eSIM er et innebygd elektronisk SIM-kort. Med eSIM behøver du ikke å sette inn et fysisk SIM-kort i mobilen, iPaden eller smartklokken, og eSIM aktiveres digitalt. Utover dette fungerer et eSIM på samme måte som et tradisjonelt fysisk SIM-kort.

Med eSIM kan du koble til utvalgte telefoner, iPader og smartklokker til mobilnettet eller WIFI. Det betyr at du ikke trenger å ha mobilen i nærheten eller være tilkoblet til blåtann for å kunne være på nett med for eksempel smartklokken din.

 

Slik bestiller du eSIM

eSIM kan du pr nå kun bestille via vårt kundesenter. Men bare ta kontakt med oss på telefon, chat eller mail så hjelper vi deg med det!

Man kan ha eSIM som både hoved SIM-kort, datakort eller tvilling SIM-kort. Skal du ha det som datakort eller tvilling SIM-kort koster det 39,–/mnd. Datakort til Ubegrenset Data koster 99,–/mnd. Når du kontakter kundesenteret for å bestille er det viktig å informeres oss om du ønsker å ha eSIM som Hoved-SIM, datakort eller Tvilling-SIM, slik at det ikke blir feil.

 

Når vi har tildelt deg den type eSIM du ønsker vil du motta en e-post fra oss med QR-kode og informasjon om hva som skal gjøres videre. Da er det bare å følge de stegene som vist i mail. Når det er gjort er ditt eSIM klart til bruk.

Merk at det kan ta ca 45 minutter før du mottar e-post med QR-kode og informasjon. Har du ikke mottatt e-post etter 45 minutter kan du ta kontakt med kundesentert.
 

Fant du det du lette etter?
Kundeservice ikon med smilefjes og headset
Fant du ikke svaret?
Ikke noe problem! Kontakt oss, så hjelper vi deg videre.
chat-boble ikon
Chat med oss
Snakk direkte med en av våre kundekonsulenter.
Varslingsboboleikon med utropstegn
Driftsmeldinger
Fungerer ikke alt som det skal? Sjekk driftsmeldingene våre for status.