CRM via Nettsoft AS

Klar for å løfte bedriftens effektivitet til nye høyder? Med Talkmore telefonintegrasjon i ditt CRM-system vil alle innkommende kundesamtaler bli ivaretatt på best mulig måte – enkelt, effektivt og profesjonelt!

Øk produktiviteten og forbedre kundeservicen med Talkmore bedriftsnett og Nettsoft SmartCall telefonintegrasjon med ditt CRM-system, utviklet for de mest brukte CRM-systemene i Norge:

 • SuperOffice CRM og Customer Services
 • HubSpot
 • Microsoft Business Central Dynamics
 • Salesforce
 • Lime CRM
 • Zendesk Support
 • Web URL
CRM laptop
Enklere arbeidsdag, effektivitet og bedre kundeservice

Med automatisk oppslag i CRM-systemet ved innkommende samtaler vil du (kundeserviceteamet) spare tid og jobbe mer effektivt. Når kundedata fra CRM-systemet er klart i det kunder ringer vil du være bedre forberedt, og kan yte enda bedre kundeservice.

Hva kan CRM gjøre for din bedrift?
 1. Forbedret kundeservice: Gi kundeserviceteamet den ultimate verktøykassen med tilgang til omfattende kundedata og historikk. Ved å forstå kundenes behov bedre kan de levere mer personlig og effektiv service, som styrker forholdet mellom bedriften og kundene.
 2. Økt produktivitet: Automatiser rutinemessige og tidkrevende oppgaver med CRM-systemet, slik at medarbeiderne kan fokusere på de oppgavene som virkelig betyr noe. Dette frigjør verdifull tid og ressurser som kan brukes til å drive virksomheten fremover.
 3. Forbedret samarbeid: Integrert med Talkmore Bedriftsnett gir CRM-systemet alle medarbeiderne tilgang til samme kundedata og historikk, uavhengig av hvor de befinner seg. Dette fremmer et mer samarbeidsorientert arbeidsmiljø og sikrer at alle har tilgang til informasjonen de trenger for å lykkes.
 4. Økt salg: CRM-systemet sporer og registrerer salgs- og kundeinteraksjoner, samler og analyserer kundedata fra ulike kilder som websider, sosiale medier og telefonsamtaler. Dette gir bedriften verdifulle innsikter som kan brukes til å identifisere salgsmuligheter, tilpasse salgsstrategier og øke inntektene.
Spørsmål og svar om SmartCall CRM-integrasjon

CRM står for Customer Relationship Management (kunderelasjonshåndtering). CRM er et verktøy som hjelper bedrifter med å administrere kundeforholdene sine bedre. Det holder styr på all informasjon om kunder, slik at bedriften kan gi bedre service, huske tidligere interaksjoner og finne ut hva kundene liker. CRM gjør det lettere å bygge sterke relasjoner med kundene, øke salget og forbedre kundeopplevelsen.

SmartCall er en klientprogramvare for PC som integrerer telefoner i Talkmore Bedriftsnett med ulike CRM-systemer. Dette gir ansatte raskere tilgang til kundedata og øker effektiviteten i kundebehandlingen.
SmartCall bruker API-integrasjon for å koble samtaler til ringekøer i Talkmore Bedriftsnett sammen med CRM-systemer, uavhengig av telefonmodell, og gir dermed en sømløs integrasjon.
SmartCall søker automatisk etter kontakter i CRM-systemet basert på innringerens nummer og presenterer informasjonen om kunden i et oppslagsvindu på ansattes PC-skjerm. Du kan også velge om tilhørende kontaktinformasjon skal åpnes automatisk i CRM-systemet
Ja, brukerne kan individuelt bestemme om kontaktvinduet i CRM skal åpnes automatisk når samtalen besvares eller manuelt ved å trykke på CRM-logoen i SmartCall-vinduet. SmartCall kan også tilpasses for å vise flere relevante data i oppslagsvinduet.
 68,–/mnd pr bruker, med minimum fakturering for 5 brukere. Prøv med inntil 60 dagers angrefrist.  

Har du noen andre spørsmål?

Ta kontakt med Nettsoft på chat, e-post eller 22881919 for bestilling eller mer informasjon.