Ta kontroll over forbruket med Talkmore-appen

Når vi er på ferie surfer vi ofte mer enn vanlig. Vi mener altså på mobilen 🏄 Vi sender gjerne flere snapper og sjekker sosiale medier i tillegg til å sende meldinger og MMS-er fritt – enten vi befinner oss i Norge eller i utlandet. Av og til kan dette resultere i en overraskelse når fakturaen kommer. Vårt aller første tips for å unngå fakturasjokk er: Følg med på forbruket i Talkmore-appen! Appen er laget for å gi deg full oversikt over forbruk og tilbyr tjenester som kan gjøre sommerferien din bekymringsfri, slik at du kan lene deg heeelt tilbake og nyte ferien 😊

 

 

Datadobling – når du trenger ekstra data 📱

Dataforbruket er ikke alltid likt alle måneder i året, og enkelte måneder har man behov for litt mer data enn det som er inkludert i abonnementet. Med Datadobling kan du vinke farvel til varsel om snart oppbrukte datamengder og manuell bestilling av ekstra datapakker – her går alt av seg selv!

Datadobling er helt gratis å aktivere, og man betaler kun for hver nye datapakke man tildeles. Når den inkluderte datamengden er brukt opp får man automatisk tildelt en ny datapakke med like mange GB som i abonnementet – til kun 99,–. Det er selvsagt full Data Rollover på Datadobling, så det som ikke brukes opp av den ekstra pakken rulles automatisk med til neste måned.

Skal du til utlandet? 

Vi nordmenn elsker å reise på ferieturer til utlandet, og telefonen er en selvskreven gjest!
Les våre tips for mobilbruk i utlandet: 
Bilde av en by i Hellas
 1. Undersøk reisemålets mobilpriser før du reiser
  Det kan lønne seg å undersøke reisemålets mobilpriser før du reiser. Se priser her

  Fri bruk betyr ikke gratis!
  Når du befinner deg i Europa er ikke mobilbruken gratis, men du kan bruke abonnementet med samme priser som i Norge. Det betyr at du kan surfe, ringe og sende SMS og MMS akkurat som hjemme. 

 2. Bestill datapakke før du reiser
  Hvis du skal reise ut av Europa lønner det seg å kjøpe en datapakke for det landet du skal til, slik at du får de beste dataprisene – mobilbruk utenfor Europa er nemlig ikke inkludert i abonnementet ditt. Det kan være lurt å bestille datapakken på forhånd, slik at mobildataen er tilgjengelig når du ankommer reisemålet. Datapakke for det landet eller området du skal til finner du enkelt i Talkmore-appen eller på Mine Sider. Se våre datapakker

 3. Unngå overbruk

  For å sikre at du har kontroll over forbruket sender vi deg en SMS dersom dataforbruket ditt har nådd 500,– i den aktuelle måneden. I Talkmore-appen og på Mine Sider finner du flere kostnadsfrie sperringer du kan legge til på ditt abonnement for å unngå dyre overraskelser.

   

 4. Reiser på Danskebåten og andre skip
  Dekningen på cruisebåter og andre skip leveres gjennom satellitt, og ikke via mobiloperatør. Vær derfor oppmerksom på at samtaler, meldinger og databruk blir dyrere enn normalt. Vi sender deg en SMS med detaljerte priser hvis vi oppdager at du er ute på havet.

   

 5. Landegrenser og prissoner
  Grenser reisemålet til et land i en annen prissone? Da kan det være lurt å dobbeltsjekke at telefonen din ikke logger seg på et nettverk i nabolandet. Det kan du gjøre ved å skru av "Automatisk nettverksvalg" under Innstillinger på telefonen din, og velge blant de tilgjengelige nettverkene manuelt.

  Eksempel
  Skal du reise til Tyrkia? Landet ligger i Europa, og du kan derfor bruke abonnementet ditt på samme måte som hjemme i Norge. Når du har på automatisk nettverksvalg vil telefonen koble seg til det foretrukne nettverket. Dette betyr at telefonen kan komme til å bytte til et nettverk i Armenia dersom det er det med best signal, om du befinner deg i nærheten av grensen. Armenia er ikke en del av Europa, og du vil derfor bli belastet for bruk på deres nettverk, i motsetning til nettverket i Tyrkia.