Velg riktig datamengde for ditt Mobile bredbånd!

Nedenfor finner du eksempler på forbruk som kan hjelpe deg med å velge riktigt Mobilt bredbånd

200GB Digital familie

Dette abonnementet er laget for den digitale familien. Abonnementet kan være aktuelt for deg som ønsker å bytte ut hjemmenettverket med mobilt bredbånd. Med 200GB kan du benytte det lynraske 4G-nettet til å ha videokonferanser, surfe, streame, spille, laste opp og ned filer, helt uten å måtte tenke på å gå tom for data.

Her er et eksempel på hva du daglig kan gjøre med 200GB
Surfe: 3+ timer
Musikk: 3+ timer
Youtube: 2 timer
HD-film: 2 timer

100GB Aktiv familie

Dette er abonnementet for deg som har fler i husstanden som aktivt bruker nettet. 100GB sørger for at du kan spille eller se på serier daglig og ha alle dine enheter koblet til internett samtidig.

Her er et eksempel på hva du daglig kan gjøre med 100GB

Surfe: 3+ timer
Musikk: 3+ timer
Youtube: 1 time
HD-film: 1 time

50GB Moderat bruk

Dette abonnementet passer perfekt for deg som daglig surfer, streamer eller publiserer på internett. Med 50GB kan du streame musikk tre timer daglig, se to episoder med Netflix hver dag, samt surfe bekymringsfritt på nettet. MERK: er dere flere som bruker nettet aktivt, f.eks en familie med barn, kan det være lurt å oppgradere til et abonnement som inkluderer mer data.


20GB Lett bruk

Denne pakken gjør det mulig å lytte til musikk og surfe daglig på nettet, samt lese/sende e-post. Hvis du utelukkende bruker båndbredde på surfing og musikkavspilling passer dette abonnementet perfekt for deg. Har du planer om å bruke strømmetjenester som Netflix eller har flere tilkoblet ditt nettverk, kan det være lurt å velge et abonnement som inkluderer mer data.


10GB Lite bruk

Enkelt å ha maskinen tilkoblet internett overalt. Med 10GB kan du benytte både nettbank, skype, epost og Facebook, samt holde maskinen oppdatert med de siste oppdateringene. Kan streame 4 timer video med HD kvalitet (5Mbit/s). Hvis det er flere som benytter seg av båndbredde i familien kan det være lurt å
velge et abonnement som inkluderer mer data