Tjenester

Tjenester på mobilen

Bestilles i appen, på Min Side, Min Bedrift og hos kundeservice

Tilleggspakker

Betal selv med Vipps i Talkmore-appen!

1 GB ekstra ut måneden

Fyll på mer data hvis du bruker mer enn inkludert mengde! Gjelder ut inneværende måned. 

79,– eks.mva

15 GB ekstra ut måneden

Fyll på mer data hvis du bruker mer enn inkludert mengde! Gjelder ut inneværende måned.

249,– eks.mva

Hastighetsreload

Ved kjøp av Hastighetsreload får du tilbake den opprinnelige hastigheten i mobilabonnementet ditt.
 399,– eks.mva

5 GB ekstra ut måneden

Fyll på mer data hvis du bruker mer enn inkludert mengde! Gjelder ut inneværende måned.

149,– eks.mva

Datapakke Sone 1

Inneholder 2 GB og er gyldig i 30 dager fra kjøpstidspunkt. Du vil få varsel når du har brukt 80% av pakken. Bruker du mer enn 2 GB gjelder kr 7,99 pr MB. Du kan kjøpe flere pakker*.

SMS: DATA SONE 1 til 2258

399,–/mnd eks.mva 

Datapakke Sone 2

Inneholder 400 MB og er gyldig i 30 dager fra kjøpstidspunkt. Du vil få varsel når du har brukt 80% av pakken. Bruker du mer enn 400 MB gjelder kr 7,99 pr MB. Du kan kjøpe flere pakker*.

SMS: DATA SONE 2 til 2258

399,–/mnd eks.mva

Ekstra Utland Europa
Ringer du mye til Europa? Med ubegrenset minutter og SMS inkludert er Ekstra Utland Europa perfekt for deg!
Hold kontakten uten å bekymre deg for telefonregningen.

49,–/mnd eks.mva

*Datapakker Sone 1 og Sone 2 kan også bestilles ved å ta kontakt med Talkmore kundesenter

SIM-kort

Datakort

Med Datakort fra Talkmore Bedrift kan du ha inntil 4 SIM-kort til mobildata i tillegg til det du har i mobilen. Dette knyttes opp mot abonnementet ditt, og kan brukes i PC, nettbrett og annen hardware. Kortet har de samme egenskapene som hovedabonnementet ditt. 

29,–/mnd

Tvillingkort
Du bruker kanskje mer enn én mobil? Med Tvillingkort fra Talkmore Bedrift får du et ekstra SIM-kort, og kan benytte to mobiler til samtaler. Innkommende anrop settes opp på begge telefoner samtidig, og du velger selv hvilken telefon du ønsker å besvare anropet fra.

29,–/mnd

eSIM
Med eSIM behøver du ikke å sette inn et fysisk SIM-kort i mobilen, iPaden eller smartklokken. BankID på mobil har ikke støtte for eSIM per i dag. Utover dette virker eSIM på samme måte som et vanlig, fysisk SIM-kort. Vårt eSIM støtter foreløpig ikke Apple Watch.

29,–/mnd

Tjenester

Sperringer

Våre kostnadsfrie sperringer hjelper deg å unngå dyre overaskelser. Du kan sperre for bruk av mobildata, informasjonstjenester levert av 820/829-nummer, innholdstjenester, bruk til utlandet, bruk i utlandet og opplysningstjenester levert av 18xx-nummer. 

BankID

Hos oss er det gratis å etablere og bruke BankID på mobil, og alle våre SIM-kort støtter tjenesten. BankID på mobil er en enkel løsning hvor du slipper å bruke kodebrikke eller passordkalkulator for tilgang til din nettbank. Tjenesten bestilles hos din bank.

Ingen kostnad

Mobilsvar

Mobilsvar er en gratistjeneste som er inkludert for deg som har bedriftsabonnement hos Talkmore Bedrift. Tjenesten gjør det mulig for innringer å legge igjen beskjed og/eller nummer dersom du ikke har mulighet til å besvare anropet.

Ingen kostnad

Reservasjon mot nummeropplysningen

Du kan selv velge om du ønsker at nummeret skal være oppført hos opplysningstjenestene.

Ingen kostnad

Nettvern

Nettvern er et filter som ligger i selve Telenor-nettet slik at du kan surfe enda tryggere og unngår nettsider som er infiserte eller falske.

Ingen kostnad

Skjult nummer

Med skjult nummer kan ikke de du ringer se hvem som ringer, med unntak av anrop til nødnummer. Merk at dette ikke vil påvirke visning ved sending av SMS.

Ingen kostnad