Tjenester

Tjenester på mobilen

Bestilles i appen, på Min Side, Min Bedrift og hos kundeservice

Tilleggspakker

Betal selv med Vipps i Talkmore-appen!

1 GB ekstra ut måneden

Fyll på mer data hvis du bruker mer enn inkludert mengde! Gjelder ut inneværende måned. 

79,–

5 GB ekstra ut måneden

Fyll på mer data hvis du bruker mer enn inkludert mengde! Gjelder ut inneværende måned.

149,–

15 GB ekstra ut måneden

Fyll på mer data hvis du bruker mer enn inkludert mengde! Gjelder ut inneværende måned.

249,–

Hastighetsreload

Ved oppbrukt data så vil hastigheten bli redusert til Basishastighet (3 Mbit/s). Ved kjøp av Hastighetsreload, starter du abonnementet ditt på nytt. Det vil si at du får tilbake den opprinnelige hastigheten.
 399,–

Datapakke Sone 1

Inneholder 2 GB og er gyldig i 30 dager fra kjøpstidspunkt. Du vil få varsel når du har brukt 90% og 100% av pakken. Bruker du mer enn 2 GB gjelder kr 1,99 pr MB. Du kan kjøpe flere pakker.

399,–/mnd 

Datapakke Sone 2

Inneholder 400 MB og er gyldig i 30 dager fra kjøpstidspunkt. Du vil få varsel når du har brukt 90% og 100% av pakken. Bruker du mer enn 400 MB gjelder kr 4,99 pr MB. Du kan kjøpe flere pakker.

399,–/mnd

Ring til Europa

Med tilleggspakken Ring til Europa bruker du av inkluderte minutter til alle vanlige telefonnummere i hele Europa. Når inkluderte minutter er brukt opp gjelder vanlige priser pr minutt for videre bruk.
49,–/mnd

SIM-kort

Datakort
Med Datakort fra Talkmore Bedrift kan du ha inntil to SIM-kort til mobildata i tillegg til det du har i mobilen. Dette knyttes opp mot abonnementet ditt, og kan brukes i PC, nettbrett og annen hardware. Har du X-Large, XXL eller 3XL er datakort inkludert.
29,–/mnd
Tvillingkort
Du bruker kanskje mer enn én mobil? Med Tvillingkort fra Talkmore Bedrift får du et ekstra SIM-kort, og kan benytte to mobiler til samtaler. Innkommende anrop settes opp på begge telefoner samtidig, og du velger selv hvilken telefon du ønsker å besvare anropet fra.

29,–/mnd

eSIM
Med eSIM behøver du ikke å sette inn et fysisk SIM-kort i mobilen, iPaden eller smartklokken. BankID på mobil har ikke støtte for eSIM per i dag. Utover dette virker eSIM på samme måte som et vanlig, fysisk SIM-kort. Vårt eSIM støtter foreløpig ikke Apple Watch.

29,–/mnd

Tjenester

Sperringer

Våre kostnadsfrie sperringer hjelper deg å unngå dyre overaskelser. Du kan sperre for bruk av mobildata, informasjonstjenester levert av 820/829-nummer, innholdstjenester, bruk til utlandet, bruk i utlandet og opplysningstjenester levert av 18xx-nummer. 

BankID

Hos oss er det gratis å etablere og bruke BankID på mobil, og alle våre SIM-kort støtter tjenesten. BankID på mobil er en enkel løsning hvor du slipper å bruke kodebrikke eller passordkalkulator for tilgang til din nettbank. Tjenesten bestilles hos din bank.

Ingen kostnad

Mobilsvar

Mobilsvar er en gratistjeneste som er inkludert for deg som har bedriftsabonnement hos Talkmore Bedrift. Tjenesten gjør det mulig for innringer å legge igjen beskjed og/eller nummer dersom du ikke har mulighet til å besvare anropet.

Ingen kostnad

Reservasjon mot nummeropplysningen

Du kan selv velge om du ønsker at nummeret skal være oppført hos opplysningstjenestene.

Ingen kostnad

Nettvern

Nettvern er et filter som ligger i selve Telenor-nettet slik at du kan surfe enda tryggere og unngår nettsider som er infiserte eller falske.

Ingen kostnad

Skjult nummer

Med skjult nummer kan ikke de du ringer se hvem som ringer, med unntak av anrop til nødnummer. Merk at dette ikke vil påvirke visning ved sending av SMS.

Ingen kostnad