Viktige datoer for årets kåring:

Ikon snakkeboble
22. april
Nominer og stem på din favoritt
Ikon stjerne
6. august
Jury velger ut 24 finalister 
Ikon tommel opp
10. august
Stem på ønsket finalist

Jakten på Norges Hyggeligste Håndverker er i gang! 

Norges Hyggeligste Håndverker er bransjens største og mest betydningsfulle kåring, og kan ses på som en hyllest til de som bygger landet vårt.

Hver eneste dag inviterer tusenvis av nordmenn en håndverker inn i hjemmene sine. Selv om de fleste av oss er storfornøyde med jobbene som utføres, får sjelden de positive opplevelsene oppmerksomhet i media. Derfor har bransjen dessverre fått et litt ufortjent dårlig rykte. Norges Hyggeligste Håndverker ønsker å endre dette ved å løfte frem og anerkjenne de hyggelige håndverkerne som ikke bare gjør en solid jobb, men som også gjør dagen litt bedre for kundene sine. Gjennom å dele de positive historiene fra håndverksbransjen er målet å løfte frem de dyktige håndverkerne for å skape stolthet og anerkjennelse rundt håndverksfagene, i tillegg til å motivere unge til å velge yrkesfag. For å styrke de blivende håndverkerne har kåringen en egen kategori som fremmer lærlingene.

 

Norge trenger flere fagfolk som kan bygge landet vårt, for uten håndverkerne går ikke Norge rundt. Vi oppfordrer derfor alle til å bli med å løfte håndverkerbransjen!

Tidligere vinnere

Talkmore + Norges Hyggeligste Håndverker = 💚 

Kåringen ble startet av oss i Talkmore Bedrift og Mittanbud i 2017. Årets kåring blir dermed den åttende i rekken for å hylle håndverkerne!

Vi er stolte over alle håndverkerkundene våre, de bygger Norge og fortjener å bli løftet fram. Vi vet at Telenor-dekningen er viktig for mange håndverkere, de jobber i hver krik og krok av landet vårt og er ekstra avhengig av god dekning.

Andreas – Administrerende direktør i Talkmore

Som initiativtaker til Norges Hyggeligste Håndverker har vi også en representant fra Talkmore i juryen, Administrerende direktør Andreas Lindal.

Han sier:

For oss i Talkmore er Norges Hyggeligste Håndverker årets hyggeligste kåring. Det gjør godt å løfte fram hyggelige, dyktige håndverkere år etter år – vi gleder oss til å bli kjent med årets nominerte!

Partner & hovedsponsor:

Talkmore Bedrift logo
Partner
Mittanbud logo
Partner
Volkswagen logo
Hovedsponsor