bytt-bestitest

Best-i-test på Bytt.no

Vår spotprisavtale ble kåret til den beste strømavtalen for deg som ønsker en forutsigbar og rimelig strømavtale – for femte måned på rad!

Vintersesongen ble preget av en rekordhøy strømpris og strøm er blitt et samtaletema i de fleste husholdninger. Det har i lang tid vært et tema i mediene at strømselskapene benytter seg av lokketilbud og skjulte vilkår for å tiltrekke seg kunder. Talkmore Strøm ble til for å gi forbrukerne den mest rimelige og forutsigbare strømavtalen, og nå er vi gått til topp på hele Norges Bytt.no! Vi har mottatt prisen i februar, mars, april, mai og juni 2022.

Bytt.no har per juni 2022 sammenlignet 302 strømavtaler fra 100 strømleverandører og de har tatt imot over 9407 verifiserte omtaler fra norske strømkunder. Som de selv skriver er det enkelt å finne de billigste strømavtalene via deres kanal, men understreker at det billigste alternativet ikke alltid er det beste. Grunnen til det er at de aller billigste avtalene ofte inneholder lokketilbud og skjulte vilkår som over tid fører til en mye dyrere strømavtale enn det kunden så for seg. Derfor har de kombinert kriteriene pris og vilkår sammen med kundenes tilbakemelding, der Talkmore Strøm ble kåret til den aller beste strømavtalen med svært langvarig prisgaranti.

Hva er prisgaranti?

Vi skiller oss ut i mengden på grunn av god prisgaranti. Men hva betyr det? Hvis en avtale inneholder prisgaranti betyr det at leverandøren kan flytte deg over på en helt annen avtale etter 6, 12 eller 24 måneder ettersom hva som står i avtalen din. En avtale med prisgaranti krever at kunden endrer avtalen sin regelmessig. Dette mener vi er dårlig praksis, og vi lover å aldri flytte deg over på en annen avtale eller endre vilkårene i strømavtalen din.

Forbrukerrådet anbefaler alltid å velge en spotprisavtale med tydelige vilkår. Les mer om det og hvorfor Talkmore Strøm er best for lommeboka.