hva-er-barnemodus

Barnemodus – Talkmore Familie

Hva er Barnemodus?

Barnemodus er en tjeneste som er i inkludert i Talkmore Familie og som er satt sammen av to tjenester du finner hos oss fra før; Full Kontroll og Nettvern.

Vi har satt sammen Barnemodus som en ekstra trygghet for barna, slik at de ikke kan bruke utover det som er inkludert i abonnementet. I tillegg får de en varsling dersom de ved et uhell er i ferd med å gå inn på en nettsiden som inneholder virus, svindelforsøk eller lignende.

 

Slik aktiverer du Barnemodus
  • Logg inn i Talkmore-appen eller på Mine Sider
  • Velg familiemedlemmet du skal aktivere tjenesten for
  • Innstillinger
  • Aktiver Barnemodus slik at den blir grønn

 

Kan man aktivere kun Full Kontroll eller Nettvern?

Ønsker du ikke å ha begge disse tjenestene, kan de også skrus på som vanlige enkelttjenester på ønsket telefonnummer.

Det gjøres på samme sted som guiden ovenfor, men istedenfor å aktivere Barnemodus velger du Full Kontroll eller Nettvern. Under her finner du litt informasjon om begge tjenestene:

 

  • Full Kontroll er en tjeneste som hindrer all bruk utover det som er inkludert i abonnementet, f.eks databruk utover den inkluderte datamengden, bruk til spesialnummer og servicenummer, med mer. Du kan lese mer om Full Kontroll her.

 

  • Nettvern er et filter som ligger i selve Telenor-nettet, og gjør at du får opp en melding på telefonskjermen som varsler deg om falske nettsider og utrygge lenker. Du blir da stoppet fra å gå videre, for å redusere skade på mobilen. Du kan lese mer om Nettvern her. 
Fant du det du lette etter?

Talkmore Familieabonnement

Hele familien og alle venner er velkomne til Talkmore! Visste du at med to eller flere nummer kan dere være med i vår flotte familieløsning, Talkmore Familie? Her finner du svar på de fleste spørsmål om Talkmore Familie.

Les mer

Fra samlerabatt til Talkmore Familie

Har du og familien abonnement med samlefaktura i dag, men ønsker å bytte til Talkmore Familie kan dere enkelt gjøre det i Talkmore-appen.

Les mer

Datadeling

Med Talkmore Familie får dere enda mer fleksibilitet i form av Datadeling. Dette gjør det mulig å selv fordele inkludert data, akkurat slik dere selv ønsker.

Les mer
Fant du ikke svaret?
Ikke noe problem! Kontakt oss, så hjelper vi deg videre.
Chat med oss
Snakk direkte med en av våre medarbeidere på kundeservice.
Driftsmeldinger
Fungerer ikke alt som det skal? Sjekk drifsmeldingene våre for status.