Informasjon om nye priser i EU/EØS

Fra 15. juni kan du bruke mobilabonnementet i EU/EØS, til akkurat samme priser som i Norge.
Dette er en følge av nye EU-reguleringer- og her er litt informasjon om endringen:

Billig mobilabonnement med EU inkludert

Hva betyr dette for meg? 

Dersom du velger å aktivere abonnementet ditt for bruk i utlandet, kan du nå ringe, sende SMS, MMS og bruke mobildata i EU/EØS som hjemme, uten at du trenger å være bekymret for høye mobilregninger. Merk: før du drar til utlandet må abonnementet ditt aktiveres for utenlandsbruk på Mine Sider, under tjenester. Dette krever at vi utfører en kredittsjekk, og du vil belastes en engangssum på 49 kr for dette.

 

Ring gratis til venner og familie med Talkmore

Med Talkmore Forhåndsbetalt ringer du nå gratis til venner og familie med Talkmore-abonnement også når du er i EU/EØS og ringer hjem, eller om de er med deg på turen. Ringer du fra Norge til EU/EØS gjelder fortsatt egne priser.

 

Gjeldende priser i Norge/EU/EØS fra 15. juni:

0,39,- pr min
0,34,- pr sms
1,69,- pr mms 
1,99 pr MB (maks 39,- pr dag)

 

Hvorfor blir abonnementet mitt endret? 

I juni innføres nye EU-reguleringer for mobilbruk i utlandet. Det betyr at vi, i tillegg til alle andre mobiloperatører i Norge, ikke lenger kan skille mellom mobilabonnement for bruk i Norge og i utlandet. Du skal med andre ord kunne bruke telefonen som hjemme når du er på reise i EU/EØS - uavhengig av hvilket abonnement du har. EU kaller regelen "Roam like at home".

  

Hva må jeg selv gjøre?

Du trenger ikke å gjøre noen ting – endringene trer i kraft automatisk fra 15. juni 2017, og du vil da automatisk ha EU inkludert. 

 

Kan jeg velge andre abonnement?  

Ja, du kan selvsagt når som helst endre abonnementet ditt til et annet abonnement, det kan du gjøre enkelt på Mine sider.

 

Kan jeg si opp abonnementet mitt?

Ja, du kan når som helst si opp abonnementet ditt. Det kan du gjøre ved å kontakte kundesenteret vårt på chatten mellom klokken 9 og 16.30, eller via kontaktskjemaet.

 

Nyhet! Nå kan du fylle på ringesaldoen med Vipps

Visste du at du nå kan fylle på ringesaldoen din med Vipps i Talkmore-appen? Raskt og enkelt, les hvordan her.

Spørsmål og svar om roaming i EU


Hva er Roaming?
Når du reiser til utlandet, har du mulighet for å benytte mobilnettet til en av mobiloperatørene i landet du reiser til. Det er dette som kalles Roaming. 

Roaming inkluderer alt av telefonsamtaler, SMS, MMS og databruk. Ofte vil det påløpe varierende ekstrakostnader i forbindelse med Roaming, og regningen kan fort bli dyr. 

Med EU inkludert slipper du disse ekstrakostnadene, og du kan bruke mobilen som hjemme

Hva gjør jeg hvis jeg går tom for inkluderte data? Hvilke land er inkludert i EU/EØS? Gjelder datapakkene mine i utlandet, hvis jeg har kjøpt de i Norge?

Vilkår for EU-bruk

  • Priser og kjøp av datapakke vil være tilsvarende som ved bruk innenlands i Norge.
  • For bruk fra Norge til EU/EØS, samt bruk i og til land utenfor EU/EØS gjelder egne priser.
  • Egne priser gjelder også på skip, offshore og for spesialnummer.  
  • Tjenesten Ekstra Utland er ringeminutter/SMS fra Norge til utlandet, og tjenesten vil derfor ikke kunne benyttes i EU/EØS.
  • Vilkår for bruk i EU/EØS vil kunne endres for å samsvare med regelverket og EUs reguleringer.
  • SIM-kort som primært benyttes utenlands, og ikke i Norge, ansees som misbruk av ordningen. Talkmore har i så måte rett til å si opp abonnementet.